Sex

MAMA MI JE PORUČILA: "MRTVA SI ZA MENE!" Zbog eksplicitnog snimka ostala bez porodice! (FOTO)

Ona je snimila parodiju na skandal koji je potresao Britaniju.

07.09.2024 21:51

MAMA MI JE PORUČILA: "MRTVA SI ZA MENE!" Zbog eksplicitnog snimka ostala bez porodice! (FOTO)
Printscreen Instagram/iamkaylawild

Kajla Vajld (36) više od godinu dana vodila je dvostruki život. Za svoje roditelje bila je uzorna majka koja sama odgaja svoje dete. Nisu ni slutili da je Kajla i zvezda platforme za odrasle OnlyFun - s gde je prodavala svoje eksplicitne fotografije i snimke.

Nakon skandala koji je potresao Veliku Britaniju kad je zatvorska službenica Linda De Sousa Abreu snimljena kako ima intiman odnos sa zatvorenikom u muškom zatvoru, Kajla je rešila da napravi parodiju na ovaj snimak, piše Daily Mail.

Odbacivanje porodice

Uradila je eksplicitni sadržaj i postavila ga na platformu ne sluteći da će doći do njenih roditelja, a oni saznati čime se zapravo bavi njihova ćerka.

-  Izbio je porodični skandal! Moja mama mi je besno poručila: "Mrtva si za mene!" i prekinula svaki kontakt. Moja sestra je ogorčena. Zbog posla kojim se bavim smatraju da sam loša majka svom detetu, iako će svako ko me poznaje reći da to nije tačno - ispričala je Kajla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Lee (@do_it_like_andy)

Kako je objasnila godinama je samorana majka, radila je razne poslove kako bi omogućila svom detetu pristojan život. Porodica joj je bila najveća podrška koju je sad zauvek izgubila zbog eksplicitnog snimka.

-  Godinama sam radila i borila se, ali često nisam imala novca za hranu, niti da platim račune. Pre nešto više od godinu dana pridružila sam se Only Fans-u i ubrzo počela da zarađuje cifre kakve ranije nisam mogla ni da zamislim. Za godinu dana sam od platforme zaradila 82.880 evra. Sad ne moram da brinem za hranu i račine, a detetu mogu da priuštim šta god poželi - rekla je Kajla.

 

Ona ne krije da je boli odbacivanje porodice, ali ističe da je potrebna hrabrost da se upustite u ovaj posao.

- Potrebna vam je ratnička hrabrost i velika otpornost kako biste uspeli da se nosite sa svim izazovima. Ja sam sebi dala šansu da za bolji i lepši život. Ne znam da li ću propasti jednog dana, ali sam svesna sopstvenih emocija i svega što ovaj posao nosi - rekla je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)