Sex

OVE VRATOLOMIJE U INTIMNIM ODNOSIMA NIKO NE PREPORUČUJE: Pao u nesvest i slomio rebra, pa završio u bolnici

Iskustva koja morate da čujete.

07.08.2024 22:01

OVE VRATOLOMIJE U INTIMNIM ODNOSIMA NIKO NE PREPORUČUJE: Pao u nesvest i slomio rebra, pa završio u bolnici
CYVR / Backgrid USA / Profimedia, UMG Recordings / Planet / Profimedia

Vrele filmske scene imaju moć da avanturistički intimni činovi izgledaju kao dobra ideja. Ipak, neke intimne radnje nije bezbedno preduzimati koliko god izgledale smelo i zanimljivo. Neki su pomislili da su intimni odnosi pod tušem, u šumi, pa čak i na plaži dobra ideja, ali oni koji su to probali, kažu da nije tako. Zapravo, čak se i tvrdi, da te tri radnje ne treba pokušavati.

Od odnosa pod tušem mi se zavrtelo u glavi kao da ću da se onesvetim - napisao je jedan, dok je drugi rekao: 

- Zapravo sam se onesvestio tokom odnosa pod tušem. Nikad više.

Drugi su rekli da nedostatak prostora predstavlja opasnost po zdravlje, a jedan korisnik tvrdi da je slomio rebra tokom odnosa pod tušem i udario glavom o keramičku policu. Toplota pod tušem može da učini da se osećate ošamućeno.

Shutterstock

Gde nije pametno voditi ljubav

Vasovagalna sinkopa, najčešća vrsta nesvestice, nastaje kada vam krvni pritisak naglo padne, privremeno lišavajući mozak kiseonikom, što dovodi do toga da osoba padne u nesvest. Nastaje kada vagusni nerv, koji reguliše otkucaje srca i suženje krvnih sudova, privremeno izgubi normalnu regulaciju usled preterane stimulacije, piše Daily Mail.

Kao rezultat toga, krvni sudovi se šire, krvni pritisak opada, a otkucaj srca takođe može pasti ili čak pauzirati na nekoliko sekundi.

Mnogi faktori mogu izazvati ovu vrstu nesvestice, uključujući i posle vrhunca — ako legnete ili osetite nalet emocija koje povećavaju rizik od prekomerne stimulacije vagusnog nerva.

Zašto odnos pod tušem nije dobar?

Redovan odnos pod tušem takođe može izazvati iritaciju genitalija jer ispire prirodno podmazivanje. Povećava rizik od prenošenja infekcija. Stručnjaci su dugo upozoravali da se sperma, vaginalne tečnosti i druge telesne tečnosti možda neće u potpunosti isprati, što omogućava dobijanje polno prenosivih infekcija (SPI) tokom odnosa pod tušem.

Intiman odnos na plaži

Mnoge ističu ​​na Redditu kako nije prijatno kao i da postoji veliki rizik od infekcija urinarnog trakta koje su uobičajene tokom cele godine, a istraživanja sugerišu da se učestalost sa kojom ih žene doživljavaju povećava tokom letnjih meseci.

Stručnjaci sugerišu da je to zato što bakterije napreduju u vrućim, vlažnim sredinama - kao što su kupaći kostimi.

Pesak na plaži takođe može da sadrži 100 puta veći nivo fekalnih bakterija od morske vode, prema studiji objavljenoj u časopisu Environmental Science & Technologi.

Intiman odnos u šumi
 

Može doći do povreda kože ako dotaknete neku biljku. Jedan korisnik je rekao da su bili primorani da posete bolnicu nakon odnosa na otvorenom.

- Odos u šumi u mraku... najgore iskustvo koje sam ikada imao. Završili smo na zemlji... sledećeg jutra sam imao plikove od polnog organa ka kolenima i podlakticama od otrovnog hrasta...Morao sam da idem u bolnicu - kaže jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)