Sex

SAZNALA SAM KOME MUŽ ŠALJE MOJE NAGE SLIKE: Izdaja mu nije bila dovoljna, pa mi je tražio da uradim OVO!

Kada se jednom izgubi poverenje u braku, teško se vraća.

21.07.2024 23:30

SAZNALA SAM KOME MUŽ ŠALJE MOJE NAGE SLIKE: Izdaja mu nije bila dovoljna, pa mi je tražio da uradim OVO!
Shutterstock

Posle 10 godina braka, neimenovana Britanka je otkrila šokantnu istinu o svom mužu. On je bez njenog znanja objavljivao njene nage fotografije na sajtovim za odrasle. To mu nije bilo dovoljno pa joj je čak predložio da naprave biznis od toga!

- U braku smo 10 godina, a oboje smo u tridesetim godinama. Sve do pre nekoliko nedelja sam verovala da imam srećan brak. Međutim, sve se promenilo kada sam otkrila da je moj muž, meni iza leđa, objavljivao slike mojih golih grudi na raznim forumima koji se bave filmovima za odrasle! Uvek smo imali aktivan intiman život, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu - priča očajna žena i nastavlja:

Shutterstock

Njegov postupak je uništio njihov brak

- Kada sam se suočila sa njim, očekivala sam da će se izvinjavati, a on mi je predložio da napravimo našu internet stranicu i da mene snima kamera dok se skidam i četujem sa nepoznatim muškarcima! Bila sam šokirana, jer tako nešto nikada ne bih radila. Znam da se uvek brine zbog novca, ali ovo je previše. Osećam se izdanom i ne znam šta da radim.

Odgovor psihologa:

Podsetite ga da je nelegalno deliti fotografije preko interneta bez vašeg pristanka. Ukoliko vam smeta njegov predlog, nikako nemojte da pristanete na to.

Niko ne sme da vas pritiska da nešto radite protiv svoje volje, piše The Sun

Ako je već vaš muž zabrinut zbog finansija, sedite sa njim i otvoreno razgovarajte o potencijanim rešenjima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)