Sex

OVO JE ZATVORENIK S KOJIM JE POLICAJKA IMALA VRELU AKCIJU: Napad na nju ne staje, njegova trudna devojka pala od šoka

Otkriveni detalji intimnog odnosa koji je obišao svet.

03.07.2024 15:40

OVO JE ZATVORENIK S KOJIM JE POLICAJKA IMALA VRELU AKCIJU: Napad na nju ne staje, njegova trudna devojka pala od šoka
Printscreen/Instagram/lindadesousaxo/theshadeborough

Linton Veiric ima 36 godina i dolazi iz zapadnog Londona. On je identifikovan kao osoba koja je imala intiman odnos sa policajkom Lindom de Sousa Abreu u zatvoru. On je optužen za provalu i služi kaznu od četiri godine i devet meseci jer je 2022. ukrao robu vrednu 65.000 funti iz sefa u luksuznom stanu u Kensingtonu, stavljen je u izolaciju, a malo je verovatno da će se suočiti s daljnim kaznama i nije pod policijskom istragom.

Da podsetimo, Linda ima 30 godina i radi u policiji. Ona je imala intiman odnos u ćeliji pomenutog zatvorenika dok je njegov kolega iz ćelije sve to snimao. Nakon što je telefon prokrijmčaren dalje, saznalo se šta su radili.

- Momci, ispisali smo istoriju, ovo vam govorim - kaže u kameru prijatelj koji se trenutno nije snimao.

Kazna za policajku 

Kako navodi Dejli mejl (Daily Mail) moraće da se pojavi u Prekršajnom sudu u Eksbridžu u ponedeljak jer je optužena za nedolično ponašanje.

Policija je u petak pokrenula istragu o šokantnom videu koji prikazuje ženu, odnosno Lindu, kako ima intiman odnos u zatvorskoj ćeliji Vandsvorta, muškog zatvora u Londonu. Policija je za BBC rekla da je u petak započela istragu "nakon što su policajci bili upoznati sa videom koji je navodno snimljen unutar HMP Vandsvorth". Linda je nakon toga uhapšena, i privedena ubrzo nakon pokretanja istrage, prema izveštajima.

Devojka je optužena za nedolično ponašanje u javnoj službi i ona će snositi kaznu za to. Kako je navela njena sestra za Njujork post (New York Post), ona je svinger i ponašanjem je naštetila porodici.

- Ona je svinger. Linda se 100 odsto prepustila pogrešnom načinu života i sada, nažalost, trpi posledice koje su pale na njenog supruga, naše roditelje i mene - rekla je sestra policajke.

Instagram/printscreen/lindadesousaxo

Devojka koja je imala intiman odnos sa zatvorenikom

Ko je zatvorenik koji je imao odnose sa Lindom

Video-zapisi koji su objavljeni na Tik-toku, a sada su izbrisani, pokazuju njegov težak način vežbanja. Pojavio se jedan snimak koji ga prikazuje u teretani kako pokazuje svoje mišiće. Pojavila su se tri druga isečka koja pokazuju kako izvodi vežbe. 

Takođe je priznao napad na policajca s namerom da se odupre hapšenju, vožnju bez dozvole i vožnju bez osiguranja kada se pojavio pred krunskim sudom u Stoke-on-Trentu u oktobru 2018. Otkrveno je i da je njegova partnerka u sedmom mesecu trudnoće i da je otišla u bolnicu nakon što je pala od stresa.

- Ovo je poslednje što joj treba u njenom stanju, izuzetno je uznemirujuće. Ovaj glupi video uticao je na njeno zdravlje, zbog stresa je bila hospitalizovana tokom vikenda. Boji se da će to dovesti do prevremenih trudova - navodi se.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)