Sex

MALI PRLJAVI TRIKOVI KOJI ĆE UZBURKATI STRASTI U KREVETU: Vaš muškarac će duže izdržati uz ovih 7 stvari

Evo šta treba da radite.

03.06.2024 22:00

MALI PRLJAVI TRIKOVI KOJI ĆE UZBURKATI STRASTI U KREVETU: Vaš muškarac će duže izdržati uz ovih 7 stvari
Netflix / Everett / Profimedia

Mnogi muškarci se bore sa izdržljivošću u krevetu, što ne ide dobro kod žena jer im otežava postizanje orgazma. Ako završi prebrzo, šanse da će žena dostići vrhunac su veoma male. Ali ne mora da bude tako. Ako imate problem sa izdržljivošću, intimni odnos duže traje uz neki od ovih trikova.

Predigra

Predložite mu da vas gleda kako se samozadovoljavate pre intimnih odnosa. Za njega će to biti neverovatno uzbudljivo, a vi ćete biti dovoljno uzbuđeni da brže doživite orgazam kada sam čin počne.

Prsten za ponos

Ne bi trebalo da bude sramota da ga koristite. Najčešće se postavlja na koren njegovog polnog organa, a ponekad i oko testisa. Usporava protok krvi i time odlaže orgazam. Pored toga, takve igračke su veoma izazovne.

shutterstock.com

Evo kako da začinite stvari

Tehnika pritiska

Pre nego što doživi orgazam, mogao bi da skloni svoj organ i da kažiprstom pritisne glans. Ne treba to raditi snažno, već dovoljno snažno, ali da ne osećate bol. Na ovaj način će orgazam biti odložen i duže ćete uživati u intimnim odnosima.

Promenite položaj

U nekim položajima muškarci mnogo brže dostižu orgazam, pa ako je blizu vrhunca, predložite da promenite položaj koji ga ne uzbuđuje toliko.

Odmorite se

Ne trkate se, slobodno stanite, ljubite, milujte... Osim što ćete uživati u bliskosti, produžićete trajanje polnog odnosa.

Vežbe za mišiće

Baš kao što žene rade Kegelove vežbe, muškarci takođe imaju vežbe za jačanje mišića tamo dole. Potrebno je samo stisnuti područje između zadnjice i genitalija kao što to čine žene. Objasni mu kako!

Nastavite sa intimnim odnosom

Samo zato što je on završio, ne znači da ste vi završili, piše Večernji list.  Intimni odnosi ne bi trebalo da se završe orgazmom. Nastavite da mazite, on će brzo ponovo dobiti volju i možete nastaviti tamo gde ste stali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)