Sex

KOJE SU NAJČEŠĆE ŽENSKE, A KOJE MUŠKE LAŽI U KREVETU: Ako ovo izgovori, znajte da vam nešto taji

Sigurno ste čuli makar jednu od njih.

20.05.2024 22:00

KOJE SU NAJČEŠĆE ŽENSKE, A KOJE MUŠKE LAŽI U KREVETU: Ako ovo izgovori, znajte da vam nešto taji
shutterstock.com

Iako mnogi tvrde da su potpuno iskreni prema svojim partnerima, istraživanja pokazuju da svi imamo neke tajne koje čuvamo za sebe, a vezane su za se*sualni život. Ove tajne mogu biti izvor nepoverenja, ali i iznenađenja kada dođu na videlo.

Žene i njihove tajne

Žene često iznose laži o svojoj intimnoj prošlosti i kvalitetu se*sa sa sadašnjim partnerom. Neretko će reći da nikada nisu razmišljale o vođenju ljubavi sa drugim muškarcem, ili da ne gledaju erotske filmove, dok istraživanja pokazuju da to čine u većem procentu nego što priznaju. Takođe, česta laž je i tvrdnja da nikada ne menjaju partnere, iako statistike govore suprotno.

shutterstock.com

ženske i muške laži u krevetu

Muškarci i njihove tajne

Muškarci, s druge strane, često lažu o vernosti i uveravaju svoje partnerke da su im potpuno posvećeni, dok istraživanja pokazuju da su preljube češće nego što se to priznaje. Takođe, laž je i tvrdnja da retko masturbiraju ili da nikada ne gledaju filmove za odrasle, dok je realnost često drugačija.

Kako se nositi sa tajnama?

Kada je reč o tajnama vezanim za intimne odnose, važno je imati otvoren i iskren odnos sa partnerom. Razumevanje i komunikacija mogu pomoći da se prevaziđu eventualni problemi i da se uspostavi poverenje. Važno je imati na umu da su tajne sastavni deo ljudske prirode, ali da iskrenost i razumevanje mogu ojačati vezu.


U svakom slučaju, važno je imati na umu da su tajne deo svakodnevnog života, pa tako i se*sualnog. Bitno je da se osećamo sigurno da možemo podeliti svoje tajne sa partnerom, ali isto tako i da poštujemo privatnost i tajne koje nam drugi povere.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)