Sex

PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!"

Veče je počelo kao nevina igrica "Nikad nisam", a završilo se veoma burno.

06.04.2024 21:00

PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!"
shutterstock.com

Jedno obično veče za ljubavni par i njihovu prijateljicu imalo je neočekivanu završnicu. Počelo je opušteno, dok su se troje prijatelja zabavljali gledajući filmove i igrajući igrice. Međutim, stvari su se brzo promenile kada je jedna igra dovela do otkrivanja se*sualnih tajni

- Počeli smo da se igramo “Nikad nisam” i pitanja su bila prilično se*sualna. Onda je moja najbolja drugarica neočekivano rekla “Nikada nisam imala trojku”, a moj dečko i ja smo takođe potvrdili da nismo ni mi. Onda me je drugarica pogledala čudno i rekla: “Šta ako sada napravimo jednu ludost!”. Samo sam se nasmejala, nemajući pojma na šta cilja. Međutim, ostala sam zapanjena kada sam je videla kako prilazi mom dečku i kreće da ga ljubi. Kao vrhunac, on se uopšte nije bunio - započinje priču na internet forumu ova devojka, a o tome je pisao i Njujork post.

shutterstock.com

Stvari sa najboljim prijateljicom se zakoplikovale

Nakon što je iznenada došlo do poljupca između njene najbolje prijateljice i dečka, situacija je eskalirala do tačke u kojoj se žena osećala kao da su je oboje izdali. Ali kako su sve troje popili neku čašicu više, stvari su se otele kontroli.

- Počeli su da se ljube kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Mislim da sam imala neku vrstu traumatske reakcije i na neki način prevarila sam samu sebe da pomislim da je to normalno. Ne mogu to da objasnim. Njih dvoje su počeli da se skidaju, a i ja sam instinktivno isto postupila. Neću da ulazim u prljave detalje, ali dogodila se prava trojka između nas. Sledećeg jutra, budim se i vidim najbolju drugaricu i mog dečka gole kako leže pripijeno na krevetu, malo dalje od mene. Odmah sam shvatila šta se sve izdešavalo. Prisećajući se minule noći otrčala sam do tolaleta i dva puta sam povratila od užasa. Istina je da uopšte nisam htela to, ali zašto sam onda pristala? Zašto nisam prestala? Zašto je ona to započela? Pitanja mi samo "plivaju po mozgu" - objasnila je ova devojka.

Shutterstock

Sutradan joj pozlilo od prisećanja

Reakcije na Internet forumu na kom je priča podeljena su bila različite.

- Pod jedan, bila si pijana, pod dva ne treba da piješ, pod tri posle ovoga teško će sve biti isto.

- Možda ste se priključili, jer ste osetili da sledi situacija da će vam prijateljica preoteti dečka.

- Postoje mnoge traume koje mogu proizaći iz ove situacije. Najbolje je da porazgovarate i sa partnerom i prijateljicom i kažete im kako ste se osećali i da to više nikad ne želite da ponovite.

- Ne bih da paničim, ali vašu najbolju prijateljicu više nikada nećete tako gledati, a i pitanje je da li će vaša veza sa dečkom opstati.

- Eto zašto se ne igra igra "Nikad nisam" dok je vaš dečko tu - poručili su joj forumaši.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)