Sex

NEKA NAJLUĐA NOĆ BUDE I NAJVRELIJA: 15 poza koje garantuju vrhunsko zadovoljstvo u intimnim odnosima (FOTO)

Pustite mašti na volju i isprobajte sa partnerom položaje koji će vas dovesti do vrhunca!

31.12.2023 20:01

NEKA NAJLUĐA NOĆ BUDE I NAJVRELIJA: 15 poza koje garantuju vrhunsko zadovoljstvo u intimnim odnosima (FOTO)
Foto: Shuttestock

Ukoliko ćete najluđu noć provesti u intimnoj atmosferi sa voljenom osobom, postoji mnogo poza koje možete da isprobate i da u Novu 2024. uđete vatreno i strastveno.

Važno je da budete otvoreni za nova iskustva i da isprobate sve što do sada niste uspeli da biste otkrili šta vam najviše prija i u čemu ćete najviše uživati tokom intimnih odnosa.

1. "Stolica"

U ovoj pozi muškarac bi trebalo da sedne na stolicu sa raširenim nogama, a žena da sedne na njega, okrenuta leđima. U ovom položaju ona može da se podiže i spušta i tako kontroliše prodiranje.

2. "Mačka"

Ovo je varijacija misionarske poze, s tim što bi muškarac trebalo da bude malo vise iznad žene tako da svojim polnim organom ili se*sualnom igračkom penetrira u ženu pod kosim uglom, stimulirajući njenu vulvu i stidnu kost. Položaj “mačke” podrazumeva da se muškarac ljulja pre prodiranja kako bi održavao stalnu stimulaciju kod žene.

3. "Kaubojka"

U ovom položaju muškarac leži na leđima, a žena bi trebalo da ga opkorači dok je licem okrenuta napred. Ona tako može da kontroliše tempo, ugao i dubinu penetracije. Ovo je jedan od najpopularnijih položaja za žene kojima je potrebna stimulacija za postizanje vrhunca, jer joj omogava da se uvuče u svog partnera ili da koristi ruke za stimulaciju svog polnog organa.

4. "Doggy style"

Žena bi trebalo da se osloni na laktove, a muškarac da kleči i uhvati se rukama za njene bokove. U ovom položaju vrhunac je zagarantovan, bilo da par koristi igračke za odrasle ili isključivo svoja tela.

5. Lotos

Ovo je posebno intiman položaj u kom jedan partner sedi drugome u krilu. U položaju lotosa, oba partnera su okrenuta jedan prema drugome radi dublje penetracije ili spoljašnje stimulacije.

 

Noge svakog partnera mogu se omotati oko tela drugog za veću bliskost. Žena može da zauzme položaj lotosa radi veće stimulacije i snažnijeg vrhunca.

6. Misionarska poza

Klasičan položaj licem u lice omogućava istovremeno obostrano zadovoljstvo. U misionarskoj pozi muškarac može da kontroliše brzinu i dubinu prodiranja, i da u isto vreme održava kontakt očima sa partnerkom, što doprinosi osećaju bliskosti i obezbeđuje bolje intimno iskustvo.

Foto: Shutterstock

Misionarska poza doprinosi osećaju bliskosti

 

7. Obrnuta kaubojka

Ovo je varijacija položaja kaubojke u kojoj žena opkoračuje svog partnera, ali je okrenuta licem u stranu. Obrnuta kaubojka može da uključi spoljašnju stimulaciju prstima ili igračkama za odrasle koje će rasplamsati vatru u erogenim zonama oba partnera.

8. Makazice

U najklasičnijem položaju makaza jedan partner leži na leđima sa raširenim nogama, a drugi leži na boku tako da im se genitalije spoje, stvarajući oblik sličan spojenim otvorenim parom makaza.

9. Sirena

Žena bi trebalo da legne stisnutih nogu, a muškarac da ustane ili klekne kako bi ušao u nju. Za bolji doživljaj žena može da doda nekoliko jastuka ispod karlice kako bi se prilagodila. Ovaj položaj je posebno pogodan za duboku penetraciju i za muškarce koji nisu posebno obdareni, kao i za parove koji vole da eksperimentišu sa igračkama za odrasle.

shutterstock.com

Poza "vilin konjic" garantuje erotični kontakt

 

10. Magična planina

Ova poza je veoma slična pozi “doggy style”, ali su u nju uključeni svi jastuci koje imate u kući. Stavite ih na krevet tako da od njih napravite “planinu”. Žena bi trebalo da legne preko poređanih jastuka, a muškarac preko nje tako da njegovo telo bude u liniji njenih oblina. Intimni odnos među jastucima oboma će pružiti nezaboravno zadovoljstvo.

11. Vilin konjic

Žena bi trebalo da legne na bok i nogom obgrli kuk muškarca. Ova poza garantuje erotični kontakt i odličnu stimulaciju bilo prstima, bilo igračkama za odrasle pre samog čina.

12. "Ispitivanje"

Žena bi trebalo da leži na leđima, a muškarac da sedi blizu nje na krevetu. Kad žena prebaci noge u obliku slova “iks” preko struka muškarca, muškarac će lako stimulisati njen polni organ i podići nivo uzbuđenja na maksimum.

13. Poslastica

Pre nego što odete sa partnerom u krevet, ponesite peškir i nekoliko njegovih omiljenih poslastica. Prostrite peškir, lezite na leđa, stavite slatkiše na svoje erogene zone i pokažite partneru na koje delove vašeg tela bi trebalo da obrati posebnu pažnju.

14. Nirvana

Žena bi trebalo da leži na krevetu ili podu na leđima, sa ispruženim nogama i rukama i stisnutim mišićima bedara. Muškarac se nalazi iznad nje i ulazi na misionarski način, ali kako su ženi mišići bedara stisnuti, to je njemu potrebno vise energije i kružnih pokreta da uđe u nju, što ih oboje dodatno stimuliše.

shutterstock.com

"Amazonka" najavljuje vrhunac kod oba partnera

 

15. "Amazonka"

Muškarac bi trebalo da leži na leđima, sa nogama savijenim u kolenima kojima će obuhvatiti ženu oko struka. Žena sedi iznad muškarca i pokretima kontroliše dinamiku intimnog čina. Ova poza omogućava muškarcu da stimuliše ženine erogene zone bilo prstima, bilo igračkama za odrasle, a u najvećem broju slučajeva zajednički vrhunac je zagarantovan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)