Sex

KAKO DA NEPOGREŠIVO PROCENITE OBDARENOST MUŠKARCA: Stručnjak za intimne odnose otkriva jednostavan i prilično pouzdan metod

Džejn Hoking stručnjak za intimne odnose objasnila je kako da dame otkriju ono šta ih zanima a da ga čak ne pogledaju.

14.09.2023 22:02

KAKO DA NEPOGREŠIVO PROCENITE OBDARENOST MUŠKARCA: Stručnjak za intimne odnose otkriva jednostavan i prilično pouzdan metod
Shutterstock

Poznata spisateljica i stručnjak za intimne odnose Džejn Hoking otkrila je kako žene mogu da odrede veličinu muškog polnog organa pre nego što završile u krevetu sa njim. 

Ona tvrdi da svaka žena nepogrešivo može da proceni koliko je obdaren muškarac koji joj se dopada čak i da ne gledaju prema njegovom međunožju. 

Pixabay.com

savetnica tvrdi da žene mogu saznati čime muškarac "raspolaže" i pre nego završe u krevetu

Žene sve (sa)znaju

Kako je objasnila Džejn važno je slušati šta pričaju druge dame.

- Žene vole da pričaju a to posebno vole da rade nakon što su konačno spavale sa tipom u kojeg su zaljubljene ili sa kojim su se slučajno smuvale- rekla je Džejn Hoking.

Ona je objasnila kako žene u razgovorima vole da detaljišu što može biti važan izvor informacija o obdarenosti potencijalnog partnera. Drugarice često raspravljaju o veličini muškog polnog organa i da li je bio dobar u krevetu.

Druge metode

Samo slušajući šta druge žene pričaju možete doći do brojnih informacija, pa nečudi što su muškarci često zbunjeni kad shvate da žena  dosta toga o njima pre nego što su završili u krevetima. 

Postoje i druge metode i verovanja među ženama kako procenjuju veličinu muuke obdarenosti, koje ne moraju uvek da budu i tačne. Najčešće se veruje da muškarci koji imaju velike šake, stopala ili nos su obdareni što često ne mora da bude i tačno, prenosi Net.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)