Sex

ZARAĐUJE BOGATSTVO NA BIZARAN NAČIN: Muškarci lude za njenim stopalima a kad je progovorila šta ih privlači svi su zanemeli

Elza Džin otvoreno progovorila o bizarnim predlozima koje dobija ali i kako je zaprošena.

27.08.2023 22:00

ZARAĐUJE BOGATSTVO NA BIZARAN NAČIN: Muškarci lude za njenim stopalima a kad je progovorila šta ih privlači svi su zanemeli
www.youtube.com/HollyRandallUnfiltered

Bivša zvezda filmova Elsa Džin (30) tvrdi da zarađuje bogatstvo zahvaljujući svojim stopalima. Kako je objasnila njeno umeće sa ovim delom tela donelo joj je čak i prosidbu, ali nije otkrila da li je ponudu i prihvatila. 

Prema njenim rečima mnogim muškarcima su ženska stopala fetiš posebno kad dama njima nešto pritiska ili gnječi.

- Na ovaj način svaka žena može dovesti muškarca do ludila. Dame, otkriću vam jednu tajnu. Mi mislimo da muškarce privlače lepo negovana i sređena ženska stopala, ali to je pogrešno. Što su stopala ružnija i neurednija to je žena više na ceni - tvrdi Elsa.  

Govoreći o svom umeću u krevetu u jednom podkastu ona je otkrila neke od svojih najskrivenijih tajni. Kako je objasnila ona koristi jedan trik sa stopalima koji je naterao mnoge muškarace da se zaljube u nju, pa čak i bila i zaprošena.  

- Svi znate pozu obrnute kaubojke zar ne. Ono što muškarci vole je kad si u toj pozi je da tvoja zadnjica bude što bliže njihovom licu dok vrckaš i naginješ se napred - nazad. E sad muškarci koji su opednuti ženskim stopalima traže da gazim po njima, da mi ljube i sidaju prste na nogama.  Ja taj trenutak koristim za samozadovoljavanje što je dodatno ubuđenje i bonus i za mene i partnera - otkrila je Elsa. 

Kao zvezda filmova za odrasle ona je priznala da mnoge poze koje tokom snimanje nisu za realan život. Pojedine scene mogu biti vrlo neprijatene čak i opasnepo život. 

- Jednom sam snimala grupnjak ali scena se nikad nije našla u filmu. češće nego što ljudi to znaju mnoge zahtevne i naporne scene na kraju uopšte ne uđu u film, a ako nisu emitovane onda nisi ni plaćen. Sve su to razlozi zbog kojih sam rekla zbogom industriji - iskrena je bila ona. 

 

Kako je ispričala Elsa, iako se glumci testiraju na polno prenosive bolesti često se to uradi sa zakašnjenjem. 

- Pre snimanja su mi rekli da su svi glimci imali urađen test 24h pre snimanja, ali to nije bila istina. Tako sam dobila polnu bolest. Na sreću, mogla je da se leči ali može da bude baš užasno - rekla je ona. 

Elsa sada zarađuje preko platforme OnlyFans a najviše para joj donose stopala. 

- Trudim se da radim na stopalima i svom izgledu, ali mi je zanimljivo da gledam šta moje mušterije privlači. Mogu da kažem da se bavim i nekom vrstom psihologije što mi je dodatno zanimljivo - zaključila je uz osmeh Elza. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)