Sex

SARA POSTAVILA STANDARDE I NE PRISTAJE NA MANJE: "Moj tip muškarca je onaj koji mi plaća sve, vi ostali ne dolazite u obzir!" (FOTO)

Model koji reklamira kupaće kostime, a jačem polu je poslala jasnu poruku da bi trebalo mnogo više da se potrude da bi je impresionirali.

16.08.2023 21:00

SARA POSTAVILA STANDARDE I NE PRISTAJE NA MANJE:  "Moj tip muškarca je onaj koji mi plaća sve, vi ostali ne dolazite u obzir!" (FOTO)
Instagram-shoppingbagsara

Sara Alabi je kanadska lepotica i ambasadorka brenda kupaćih kostima i haljina koja se vremenom istakla na društvenim mrežama. Njen Instagram tako broji milion i 100.000 pratilaca koje ova žena raskošnih oblina često počasti novom fotografijom u modelima koje reklamira.

Ova dama poznata je po izraženo većoj zadnjici i velikim grudima, ali iskoristila je trenutak kada se obline posebno vrednuju, pa se trudi da ih pokaže kad god može. Poslednje fotografije koje je objavila su one gde je u jednodelnom kupaćem kostimu koji se ukršta u predelu grudi, ali kod koga je ceo stomak i dekolte otvoren. On se tračicama spaja sa donjim delom, dok je pozadi u vidu tangi i oktriva cela leđa. Čini se da bi se za ovakav model kupaćeg opredelile samo najhrabrije, a Sara je svakako jedna od tih.

 

 

Ovu damu krasi velika količina samopouzdanja te je nedavno izjavila da je toliko zgodna da bukvalno tera momke da zaplaču nad njenim telom. Sara, takođe, smatra da se muškarci ne trude dovoljno da je osvoje i impresioniraju, što je razlog zašto ih uglavnom odbija ili blokira ukoliko dođu do njenog broja telefona. Česte su njene objave u kojima tera pratioce da je zavode i oduševe, budući da smatra da se u današnje vreme muškarci ne trude oko žena ni približno kao što su ranije. 

Pravi kavaljer je upravo onakav muškarac koji treba Sari. Ona se u poslednjoj objavi, gde je u minijaturnom crnom kupaćem kostim,u slikala otpozadi tako da je njena zadnjica u minijaturnim tangama od kupaćeg bila u prvom planu, a u opisu je stajalo i kakav muškarac njoj treba, a o tome je pisao i Dejli star.

 

 

- Jedini ljudi na koje sam čak i ja ljubomorna su žene koje samo sede kod kuće i ne rade ništa, dok njihovi muškarci plaćaju sve njihove račune, svi ostali ne dolazite u obzir - kratko je objasnila ova kanadska lepotica.

Sara je na ovoj fotografiji kompletno našminkana, a kada se okrenula dalo se videti da taj model kupaćeg kostima prekriva tek polovinu njenih bujnih grudi. Komentari na ovaj prizor su usledili u samom startu i preplavili Instagram, a fotografije su dobile 35.000 sviđanja u rekordnom roku.

 

- Žena najboljih oblina ikada!

- Prelepa.

- Zapanjujuća lepotica.

- Veoma atraktivna i seksipilna dama.

- Pa, dopusti mene da te učinim jednom od žena na koje si ljubomorna.

- Ti si ljubav mog života, molim te udaj se za mene!

- Toliko si lepa i jedinstvena, uvek ću te voleti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)