Sex

ČUVENA GLUMICA OTKRILA DETALJE SNIMANJA INTIMNIH SCENA: Opisala je kako se pripremala za kadrove sa zavodljivom partnerkom (FOTO)

Govorili su joj da nikada neće moći da radi u industriji za odrasle.

14.08.2023 22:01

ČUVENA GLUMICA OTKRILA DETALJE SNIMANJA INTIMNIH SCENA: Opisala je kako se pripremala  za kadrove sa zavodljivom partnerkom (FOTO)
instagram.com/evilaiden)

Glumica filmova za odrasle Ejden Ešli u intimnoj ispovesti progovorila je o svom usponu u ovoj industriji kao i samoj ideji da počne sa snimanjem eksplicitnog sadržaja. Ova lepotica otkrila je da je ušla u industriju filmova za odrasle samo da bi se uzvratila ljudima koji su joj govorili da nije "dovoljno se*si". Ejden Ešli kaže da je danas uživa veliku slavu i da za svoj rad dobija i priznanja. Time je dokazala da je ipak dovoljno požudna. Radila je bez plate u muzičkom studiju u Los Anđelesu i imala problema da sastavlja kraj s krajem kada je donela odluku. Ejden je o svom životnom putu progovorila u potkastu Holi Rendal 

- Nisam imala dovoljno novca da odem od svog stana do muzičkog studija, svaki dan jer je bilo pet dana u nedelji neplaćeno, pa sam prestala da idem i na internetu sam pokušavala da pronađem čudne poslove.

Neko se našalio, rekavši ’trebalo bi da budeš zvezda filmova za odrasle", a onda su rekli „samo se šalimo,  nisi dovoljno se*si da budeš  zvezda“ - rekla je glumica.

 

 

Ejden, koja priznaje da je „veoma kompetitivna osoba“, prihvatila je izazov i odmah pronašla  tri najbolja agenta za odrasle izvođače u Los Anđelesu.

- Poslala sam svoju fotografiju trojici najboljih agenata u industriji u petak, do subote sam imala sastanak, a do nedelje sam snimala za Penthaus - otkriva Ejden.

Srećom po nju, bila je u paru sa jednom od vodećih glumica tog perioda. Ona joj je tada velikodušno pokazala osnove i uputila je u snimanja. Pitala ju je da li je ikada ranije videla scenu devojke i devojke. Ejden je priznala da nije, i zapravo nikada nije videla erotski film pre nego što je snimila svoju prvu scenu. Upitala ju je i da li je sigurna da želi da snima ove filmove jer će to možda videti njena porodica, prijatelji, momci. Međutim, Ejden nije posustala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sherman (@emmreport)

 


- Zatim mi je pokazala položaje. Na primer, kako da se otvorim ka kameri i kako da staviš svoje lice na stranu noge devojke tako da možeš da ližeš, ali kamera je i dalje mogla da vidi tako da ne ometaš sve. 
Onda mi je pokazala nekoliko osnovnih poza i sve je to bilo prilično hladno i bez emocija
-  dodala je Ejden. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)