Sex

SPAVALA JE SA 300 PARTNERA ZA GODINU DANA: Zavodljiva plavuša otkrila bizarne zahteve koje je dobijala od muškaraca, evo za šta su joj nudili 500 dolara! (FOTO)

Eni Najt otvoreno je govorila o načinu na koji zarađuje novac.

28.07.2023 18:01

SPAVALA JE SA 300 PARTNERA ZA GODINU DANA: Zavodljiva plavuša otkrila bizarne zahteve koje je dobijala od muškaraca, evo za šta su joj nudili 500 dolara! (FOTO)
instagram.com/annieknight

Žena koja je spavala sa 300 muškaraca za samo 12 meseci otkrila je bizarne zahteve koje dobija od obožavalaca. Eni Najt (26), koja je opisana kao 'se*sualno najaktivnija žena u Australiji', podelila je neke od svojih najčudnijihzahteva koje dobija od svojih pretplatnika na TikTok-u.


Govoreći o tome šta joj sve muškarci traže, pomenula je kako je jedan od šokantnijih bio taj da čita esej od tri stranice. Ova lepotica priznala da je to verovatno bio 'najluđi zahtev koji je ikada imala'.

- Dobila sam esej od tri stranice nalik na scenario, napisan sa tačnim redovima koje sam morala da pročitam. Za celu stvar bi mi verovatno trebalo tri sata da snimim jer je bila tako detaljna. Scenario je bio o tome da sam ja žena njegovog najboljeg prijatelja i da dolazi da mi pomogne oko nečega, a najbolji prijatelj je bio napolju i stvarno sam ga želela - govori Eni o jednom od mnogobrojnih zahteva muških fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 


Eni je rekla da 'nije osuđivala' momka zato što je želeo da ona odigra njegovu specifičnu fantaziju, ali je rekla da je morala da to odbije jer je scenario bio previše detaljan. „Nisam baš dobra glumica“, rekla je, nakon što je otkrila da joj je muškarac ponudio 500 dolara da to uradi. U drugom videu, plavokosa lepotica podelila je još bizarniji zahtev.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)


- Upravo sam morala da snimim video kako se budim, pretvaram se da sam muškarac koji se upravo probudio u ženskom telu - objasnila je dok se hvalila kako je spavala sa 300 muškaraca i žena u periodu od jedne godine. „Hoću da probam bilo šta“ - rekla je, potvrdivši da radi „prilično sve“ na svom nalogu OnliFans.
 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)