Sex

MAŠTAM O KOLEGI SA POSLA, DA LI JE U REDU DA PREVARIM MUŽA SA NJIM? Ispovest jedne žene podigla je buru na internetu, kada je otkrila detalje svi su zanemeli (FOTO)

Da li je afera pravi način da se malo začini odnos sa partnerom, jedna supruga je želela da sazna.

08.07.2023 22:00

MAŠTAM O KOLEGI SA POSLA, DA LI JE U REDU DA PREVARIM MUŽA SA NJIM? Ispovest jedne žene podigla je buru na internetu, kada je otkrila detalje svi su zanemeli (FOTO)
shutterstock.com

Ma koliko mnogi imali nade kako će njihova ljubav biti bajkovita i doživotna, prava istina je da posle mnogo godina braka svi manje ili više upadnu u monotoniju. Žena koja je na pragu četrdesetih je upitala ljude na internetu da li da se upusti u aferu sa kolegom sa posla, budući da je po njenom mišljenju “u današnje vreme ljubav precenjena”.

- Nepunu deceniju sam u braku sa suprugom. Nemam šta da mu zamerim i dalje se dobro slažemo, ali vremenom smo postali više kao cimeri, a mnogo manje kao ljubavnici. Tačno je da i dalje, s vremena na vreme, imamo se*s, ali to je već postala rutina kojoj se zna početak, sredina i kraj. Istina je da je stare hemije i strasti odavno nestalo. Kada bi on sam to ponudio mogla bih više u životu da nemam odnose sa njim - započinje svoju ispovest ova žena, a piše Dejli star.

shutterstock.com

Kada odnosi u braku postanu dosadni

Pojedine koleginice su joj davale razna uputstva kako da “začini” stvari u spavaćoj sobi i to “afericama” na poslu.

- Tu je jedan novi kolega sa kojim sam se polupijana već ljubila na parkingu posle proslave firme. On je oženjen, baš kao i ja, ali deluje mi da bi otišao korak dalje i prevario suprugu. Redovno maštam o njemu i razmišljam se da prevarim supruga sa njim. Naravno da to samo ostane na tome ili eventualno da preraste u čistu s*sualnu vezu gde ne bismo pričali o našim bračnim partnerima. Prijateljice me savetuju da bi to moglo da pozitivno utuče na moj bračni život, ali i dalje ne znam da li da prevarim muža - upitala je otvoreno ova žena.

Shutterstock

Razmišlja da zavede kolegu sa posla

Reakcije kojima se nadala su, ipak, izostale.

- Ne bi trebalo da slušate prijateljice koje očigledno nemaju slična bračna iskustva, a i svako je tvorac svoje sreće. Jednom narušeno poverenje se teško ponovo izgrađuje -

- Pitanje je koliko bi to ostalo tajna. Mogla bi da sazna njegova žena ili vaš muž. Da li ste spremni da zbog jedne večeri se*sa izgubite decenijski brak koji ste toliko dugo gradili -

- Da li je taj kolega koji očigledno sa vama ne želi ništa više od prolaznog se*sa vredan da povredite osobu sa kojom ste u braku i koja vam bezgranično veruje. Takve stvari nikada nisu bezazlene, pa dobro razmislite - komentaris u koje je dobila na svoju ispovest.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)