Sex

"KOMŠINICE IZ SELA MI ŠALJU POLICIJU, SKLANJAJU MUŽEVE OD MENE": Lepotica je počela da zarađuje 5.000 evra od provokativnih fotografija i sada prolazi kroz agoniju(FOTO/VIDEO)

Laura Vajt rešila je da zaradi dodatni novac ni ne slutivši da će joj to napraviti velike probleme u mestu kojem živi.

08.07.2023 21:00

"KOMŠINICE IZ SELA MI ŠALJU POLICIJU, SKLANJAJU MUŽEVE OD MENE": Lepotica je počela da zarađuje 5.000 evra od provokativnih fotografija i sada prolazi kroz agoniju(FOTO/VIDEO)
Instagram-laurawhytexo

Laura Vajt (29) je domaćica i mama dvoje dece koja je rešila da nešto ekstra novca zaradi putem popularne platforme OnlyFans. Ova mlada žena je o ofarbala kosu u jarkocrvenu boju i ugradila je implante u grudi za koje kaže da ih je “pošteno platila” kako bi ušla u indsutriju zabave za odrasle. Prema njenim rečima, mesečno samo od OnlyFans platforme zarađuje oko 4.700 evra i nema nameru da se na tome zaustavi.

Jedini problem kod ove žene je što živi u selu koji je na granici Velike Britanije i Škotske i čiji stanovnici nisu prihvatili činjenicu da imaju  zvezdu industrije za odrasle u komšiliku. Laura se tako pojadala za portal San kako tamošnje žene ne žele uopšte da se druže sa njom i na sve moguće načine pokušavaju da prikriju njene aktivnosti kako njihovi muževi slučajno ne bi shvatili čime se njihova komšinica bavi i kako ne bi videli njen profil.

- U ovom selu živim već 8 godina i sav prihod koji sam imala je bio dečiji dodatak koji je iznosio svega 40 evra. Nisam znala kako da prehranim decu i dala sam kuću pod hipoteku. Sada kada zarađujem od 4-5.000 evra mesečno mogu deci da priuštim sve što požele i da najzad otplatim kuću. Uvećala sam i grudi kako bih bila uspešnija u poslu i to se pokazalo kao prava odluka. Ipak, zluradi komentari ljudi koji žive u selu mi ne daju mira - rekla je ova žena u svojoj ispovesti.

Laura navodi da joj na Instagram nalogu redovno stižu pretnje kako ima 24 sata da izbriše sve fotografije i snimke ili će pozvati policiju. Neki su otišli toliko daleko da su već više puta zvali policiju, terali je da se iseli i pretili joj da će joj Centar za socijalni rad oduzeti decu zbog njenog angažovanja na OnlyFansu.

- Partner mi kaže da se nerviram bespotrebno. Već imam određeni broj pretplatnika na OnlyFansu i skoro 2.000 pratilaca na Instagramu što mi je dalo vetar u leđa da nastavim ovim da se bavim - objasnila je Vajtova.

Laura zbog potrebe snimanja želi da izgleda još bolje, pogotovo sada kada ima nove grudi, ali komšije su čule da se sunča u toplesu u svom dvorištu, pa sada i zbog toga doživljava niz neprijatnosti.

- Nove grudi sam dosta platila i sada želim da pocrnim. Ne znam kome smeta što se sunčam u toplesu u svom dvorištu. Kome se ne sviđa ne mora da me gleda. Bog kada je stvarao Adama i Evu, svorio ih je gole, pa ne znam što bi bilo ko od meštana imao protiv moje golitinje kada nikog ne diram i gledam svoja posla - zaključila je Vajtova.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)