Sex

STUPIO SAM U INTIMAN ODNOS SA ŽENOM SA KOJOM NIKAKO NE BIH SMEO: Beznadežno sam zaljubljen, a znam da bi to uništilo moju majku!

Evo šta se dešava kada doživite ljubav za koju od samog starta znate da je zabranjena, a ponekad čak i kažnjiva zakonom.

26.06.2023 21:01

STUPIO SAM U INTIMAN ODNOS SA ŽENOM SA KOJOM NIKAKO NE BIH SMEO: Beznadežno sam zaljubljen, a znam da bi to uništilo moju majku!
Shutterstock

Zabranjeno voće je svima najinteresantnije, pa se tako i jedan mladić od 24 godine našao u vezi za koju je unapred znao da neće biti prihvaćena. Naime, ni slutio nije šta će se desiti jedne opuštene subotnje večeri posle nekoliko pića, a što bi, kako se ispostavilo, sada moglo skupo da ga košta.

- Moja tetka je mlađa od moje mame punih 20 godina i svega je godinu dana starija od mene. Zbog neprimetne razlike u godinama nikada je nisam doživljavao tetkom u pravom smislu te reči. Uvek smo se lepo slagali, ona je beskrajno zanimljiva i svaki put bih se radovao da je vidim. Imala je dečka i živela u drugom gradu, ali nedavno se preselila u grad u kojem živim. Dečko je nije poštovao i na kraju je raskinula sa njim. Pošto nije imala drugo društvo jedne večeri smo se dogovorili da izađemo i tako je sve počelo - započinje priču taj muškarac koji je pokušao da putem interneta potraži savet, piše San.

unplash

Posle nekoliko pića desilo se neočekivano

Njegova tetka bila je vidno neraspoložena cele večeri i popili su koju čašicu više kako bi popravili raspoloženje.

- Otišao sam da je ispratim do njenog stana, zagrlili smo se i ni sam ne znam kako se to desilo. U sledećem trenutku smo se strastveno poljubili. Kada me je pozvala da uđem u stan nisam imao ništa protiv. Pod dejtvom alkohola tu noć smo strastveno vodili ljubav. Sutradan smo se osećali delimično posramljeno, ali to nas nije sprečilo da sve ponovimo. Odnos je prerastao u pravu aferu, koju zasad oboje skrivamo. Već mesecima se tajno viđamo ili kod nje u stanu ili idemo na planinarenje. Ne radi se samo o se*su, ona mi se zaista sviđa kao osoba, mislim da sam zaljubljen, ali plašim se šta bi mama i naša porodica rekli da saznaju istinu. Ponekad razmišljam da nas dvoje pobegnemo i otpočnemo život u novom gradu gde nas niko ne zna kako bi bili zajedno - pojadao se očajni muškarac koji je napomenuo kako njegova tetka nije rođena sestra njegove majke, već po ocu. 

Ipak, rodbinska veza je bila više nego bliska. 

shutterstock.com

Afera koja se otela kontroli

Ljudi u komentarima koje je dobio na internetu nisu podržali njegov izbor.

- Nadam se da oboje shvatate da je to što radite ipak incest i strogo je zakonom zabranjeno. Prekinite sa tim što pre -

- Vaša veza bi samo dovela do očaja celu vašu porodicu, da ne pominjemu visokorizičnu trudnoću ukoliko bi vaša tetka ostala trudna -

- Taj odnos ni po kojoj osnovi nije normalan. Vi bi trebalo da razgraničite da tetku možete da volite kao osobu, ali isključivo na rodbinskoj bazi. Najbolje je da oboje potražite stručnu pomoć psihoterapeuta - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)