Sex

MOJ SUPRUG JE POSLE 5 GODINA BRAKA POČEO DA IMA BIZARNE ZAHTEVE U KREVETU: Još ne mogu da verujem da mi je to tražio, da li je normalno?

Šta se dešava kada muškarac sve svoje najintimnije maštarije želi da pretvori u stvarnost, ova žena najbolje zna.

09.06.2023 22:01

MOJ SUPRUG JE POSLE 5 GODINA BRAKA POČEO DA IMA BIZARNE ZAHTEVE U KREVETU: Još ne mogu da verujem da mi je to tražio, da li je normalno?
Foto: Shutterstock

Brak koji traje nekoliko godina preti da pređe u rutinu, pa partneri nalaze različite načine da ožive strasti. Jedna žena, koja ima 29 godina, već 5 godina je u braku s muškarcem kome je 31 godina i, po njenim rečima, ta veza je godinama bila fantastična, ali su vremenom zahtevi njenog supruga postali bizarni.

- Uživam u se*su i ne libim se da to priznam. Za ovih 5 godina koliko smo u braku vodili smo ljubav gotovo svuda po kući. Živimo sami i još nemamo decu pa nije bila retkost da otpočnemo ritual i u kuhinji, a završimo pod tušem. Potom smo proširili “repertoar” i na obližnji park, automobil, parking, komšijski prolaz ili lift. Mislila sam da sam interesantna mom suprugu, budući da nisam se*s vezivala samo za spavaću sobu i  bračni krevet. Tačnije, ja jesam tip koji ne bi zamenio bračni krevet nikada na svetu, ali zbog supruga bila sam spremna na kompromise, a onda su njegovi prohtevi postali veći - započinje ispovest mlada žena koja je savete potražila i putem interneta, piše San.

shutterstock.com

Rešio da ispuni sve svoje fantazije

Ona se požalila da je njen partner jednom prilikom poželeo da joj tokom odnosa veže oči i da ju je pitao za dozvolu da bude malo grublji, na šta je ona nevoljno pristala. Međutim, tu se nije završilo.

- Bila sam iznenađena kada je jedne večeri pitao za dozvolu da mi veže oči, a kasnije i ruke. Pristala sam kako ga ne bih uvredila, a istina je da sam mislila kako će se na toj noći sve završiti. Ipak, on je vremenom insistirao na vezivanju, a s vremena na vreme bi uživao da me “šljepne” po zadnjici. Vremenom je vezivanje postalo običaj, dešavalo se da mi stane cirkulacija u zglobovima ili da sutradan zatičem masnice po telu. Takođe, osećala sam se potčinjeno i iskorišćeno, a pre svega bez poštovanja. To mi se više uopšte ne dopada, ali kada sam mu to najzad saopštila, ponašao se kao da sam ja odgovorna i otad je ljut - pojadala se očajna žena.

shutterstock.com

Žena pristala na igrarije u krevetu sa suprugom, pa se pokajala

Saveti su ubrzo usledili.

- Mnogi muškarci kriju nezasite se*sualne apetite koji bi, ukoliko bi bili oblodanjeni, otišli predaleko. Zato nije trebalo da na to vezivanje pristanete ni prvi put -

- Razgovarajte sa svojim partnerom, recite mu da se ne osećate lepo tokom tog čina koji treba da bude krajnja intima, a ne strah i bol. Ponudite mu da zajedno odete do se*sualnog terapeuta -

- Se*s je veoma bitan u odnosu. Ukoliko niste kompatibilni, vreme je da počnete da razmišljate o razlazu. Ovde su stvari otišle predaleko - glasili su samo neki od saveta koje je ona dobila na internetu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)