Sex

EVO KAKO VEĆ NA PRVOM SASTANKU DA ZNATE DA LI JE MUŠKARAC OBDAREN: Glumica raskrinkala jači pol, nakon ovoga više nema prevare (FOTO)

Ali Vong otkrila je detalje svog nesvakidašnjeg iskustva s "mikropenisom", kao i kako ona sada procenjuje potencijalne partnere.

18.04.2023 09:10

EVO KAKO VEĆ NA PRVOM SASTANKU DA ZNATE DA LI JE MUŠKARAC OBDAREN: Glumica raskrinkala jači pol, nakon ovoga više nema prevare (FOTO)
YouTube/printscreen

Glumica Ali Vong upozorila je druge žene o svom susretu sa "mikropenisom" tvrdeći da je muškarac koji ne želi se*s na prvom sastanku zapravo krije istinu o veličini svog polnog organa. Ta spisateljica i komičarka posvetila je čitav segment u svom Netfliks specijalu tome da odvrati druge žene da "padnu u zamku" u kojoj je ona jednom završila dok je izlazila sa muškarcem "koji i nije baš obdaren". U emisiji je tvrdila da postoje razlike između muškaraca i žena koji izbegavaju se*s na prvom sastanku.

Naime, žene neće spavati sa muškarcima kada se prvi put sretnu sa njim ako vide da je postoji potencijal da ta veza potraje. Međutim, ona tvrdi da muškarci koji odbiju da odu u krevet sa partnerkom na prvom sastanku zapravo nešto kriju.

- Sada svi znaju tajnu. Kada žena odmah spava sa muškarcem, to nije zato što ne poštuje sebe. To je zato što njih ne poštujemo. Ne vidimo takve muškarce kao materijal za brak, zato smo tako brzo pristale na se*s. Puštajući vas "unutra", zaista vas izbacujemo iz naše budućnosti. Ipak, žene bi trebalo da se pripaze kada muškarac ne spava odmah sa njima, to nije zato što ih poštuje. Drage žene, oni vas odbijaju jer imaju mali penis i žele da vas uhvate u zamku - konstatovala je komičarka, piše Dejli Star.

shutterstock.com

Ako vas odbije na prvom sastanku to znači da nešto krije

Vongova je otkrila da je imala iskustva sa muškarcima koji imaju male polne organe

- Zaljubila sam se i ušla u vezu sa muškarcem koji je želeo da sačeka da ima se*s i pretpostavila sam da je to zato što je mislio da sam tako posebna i neverovatna i vredna čekanja. Međutim, on je nešto krio! - rekla je Vongova, a potom objasnila da kada su napokon došli do intimnijih scena, videla je njegov izrazito mali polni organ.

Vongova je to iskustvo opisala kao "taj sićušni deo koji ne bi ni došao ni do kutnjaka". To je, takođe, bio prvi put da je naišla na mikropenis i nespretno je tog mladića upitala da li je doživeo nekakvu "nesreću".

Njena analiza izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama. Naravno, muškarci su se odmah oglasili tvrdeći kako ona nema predstavu o muško-ženskim odnosima.

- Imala je jedan susret sa tipom sa malim polnim organom i ona je stručnjak za muškarce, ne zvuči mi previše pametno -

- Što se tiče malog penisa, stručnjaci za veze će vam reći da nije u pitanju veličina, već kako ga koristite. Može biti dugačak i metar, ali bez dobre tehnike neće biti zadovoljstva -

- Ovo je površno razmišljanje -

- Kada bi svaki muškarac želeo da spava sa devojkama već na prvom sastanku, opet ne bi valjalo -

- Možda da prilikom upoznavanja odmah pokažemo čime raspolažemo? - bili su samo neki od komentara besnih i uvređenih muškaraca.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)