Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠTA PRIVATNO VOLI DA JOJ RADE U KREVETU: Ovo je bilo veliko iznenađenje čak i za njene kolege! (FOTO)

Osim Mie Malkove, čiji je odabir prilično iznenađujuć imajući u vidu njeno iskustvo, o ovom pitanju su se izjasnile i Rajli Rid, Lisa En i Kendra Sanderlend.

08.04.2023 22:01

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠTA PRIVATNO VOLI DA JOJ RADE U KREVETU: Ovo je bilo veliko iznenađenje čak i za njene kolege! (FOTO)
Instagram/Printsceen/letrileylive

Kada tražite savet za se*s, najbolje je to prepustiti stručnjacima. A ko bi bolje mogao da pruži savet kako da poboljšamo svoje veštine ispod pokrivača od onih koji od toga zarađuju novac? Reč je o najvećim zvezdama industrije za odrasle koje su otkrile koje su njihove omiljene poze i zbog čega ih baš one najviše uzbuđuju.

Rajli Rid, Lisa En, Mia Malkova i Kendra Sanderlend dale su svoj sud na tu večito intrigantnu temu. Dok neke od njh više vole da budu jednostavne kada nisu na snimanju, druge uživaju u nešto zahtevnijim pozama. Da li biste vi isprobali nešto od ovoga?

Instagram/Printsceen/letrileylive

Rajli Rid voli "divlje"

Rajli Rid uživa u pozi kaubojke

Rajli Rid (31) radi u industriji više od decenije. Ta atraktivna lepotica koja podiže uzbuđenje muškarcima širom sveta otkrila je da joj je kaubojka omiljena poza u se*su. Ona zahteva od žena da preuzmu kontrolu tako što će sedeti uspravno na svom partneru. Takođe, omogućava devojkama da odrede tempo i istovremeno imaju stimulaciju klitorisa, što može učiniti orgazam mnogo lakšim i intenzivnijim.

instagram.com/lisa en

Veteranka industrije za odrasle Lisa En ne odustaje od uzbuđenja ni van seta

Lisa En zadovoljstvo doživljava u "dogi" pozi

Pedesetogodišnja veteranka industrije za odrasle iz SAD voli da se oslanja na svoju divlju stranu. Njena omiljena poza je popularna dogi koja podrazumeva oslanjanje na sve četiri i penetraciju s leđa. Lisa En je u nekoliko intervjua govorila kako voli da oseti muške ruke na svojim leđima i njihov snažan stisak. Kod te poze privlači je i to što pruža mnogo dublju penetraciju, samim tim i višestruko zadovoljstvo kako za ženu, tako i muškarca.

@miamalkova If you don’t like this I can’t help you 🤣🎄 #fyp #christmas #christmascountdown ♬ original sound - .

Mia Malkova za klasiku - misionarsku pozu

Mia Malkova (30), zavodljiva plavuša iz Kalifornije, otkrila je da se*s ne mora da bude komplikovan. Kada nije na snimanju, uživa u misionarskoj pozi jer vam omogućava da uspostavite dublju vezu sa svojim partnerom.

- Mnogi ljudi me pitaju šta volim u krevetu, iznenadićete se odgovorom. Volim misionarsku pozu zbog kontakta očima - poručila je ta zvezda filmova za odrasle, čime je iznenadila sve svoje kolege. 

Kendra Sanderlend odabrala obrnutu kaubojku

Kendra Sanderlend (27) voli da eksperimentiše sa različitim pozama u spavaćoj sobi, ali jedna od omiljenih joj je obrnuta kaubojka.

- Sve mi se sviđaju! Isprobala sam obrnutu kaubojku i shvatila da mi ona donosi najveće zadovoljstvo u svakom mislu - rekla je Kendra, piše Dejli Star.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)