Sex

OVOJ PROFESORKI SU OČEVI UČENIKA STALNO NUDILI NEPRISTOJNE PONUDE: Njen odgovor je bio samo jedan, ali onda se sve promenilo (FOTO)

Kortni Tila imala je brojne probleme zbog svog atraktivnog izgleda.

14.03.2023 13:10

OVOJ PROFESORKI SU OČEVI UČENIKA STALNO NUDILI NEPRISTOJNE PONUDE: Njen odgovor je bio samo jedan, ali onda se sve promenilo (FOTO)
instagram.com/courtneytilla

Kortni Tila (36) danas radi kao model na sajtu za odrasle a godinama unazad bavila se profesosrkim poslom. Međutim, od njega je morala da odustane kada je od brojnih učenika ali i njihovih očeva počela da dobija nepristojne ponude.

instagram.com/courtneytilla

Kortni se danas predstavlja kao zavodljiva učiteljica

- Udvarale su mi se kolege, učenici i članovi njihovih porodica. Tokom otvorenih vrata i posle školskih svečanosti, braća i stričevi učenika bi našli put do moje učionice, iako njihov učenik nije bio ni jedan od mojih đaka. Roditelji često nisu verovali da sam učiteljica njihovog deteta jer sam izgledala tako mlado. Bilo je mnogo neprijatnih trenutaka tokom mojih prvih nekoliko godina rada kao nastavnik, uključujući i to što sam rekao „ne, hvala“ na mnogo predloga - počela je Kortni svoju ispovest za Dejli Star pa dodala da je u jednom trenutku morala da načini radikalne poteze.

 

 

- U određenim trenucima morali smo da postavimo granice za srednjoškolce koji su stalno tražili da dođu u moju učionicu da budu mentori mojim mlađim učenicima - rekla je ova vatrena crnka.

Uspela da održi profesionalan odnos sa nastavnicima, učenicima i njihovim roditeljima ali je pronašla ljubav sa nekim drugim dok je radila. Kortni je upoznala svog muža dok je bio administrator u školi. 

Od tada je napustila svoj profesorski posao kako bi postala fitnes model i uticajna osoba – a neki su je označili kao „najzgodniju učiteljicu na svetu“. Ovo se pokazalo kao veoma unosna odluka.

 

 

Kortni, koja se nekada mučila da sastavi kraj s krajem, sada zarađuje više od 800.000 funti na OnliFans-u. 

- U vreme kada sam bila učiteljica, moja porodica je imala finansijske probleme. OnliFans mi omogućava finansijsku slobodu. Mogu da obezbedim sve što je mojoj porodici potrebno i više - zaključila je Kortni.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)