Sex

U SUPRUGOVOM TELEFONU NAŠLA JE DOKAZE O NJEGOVIM MRAČNIM TAJNAMA: Najstrašnije od svega je što je uključio i školu i decu u to!

Jednom mu je oprostila prevaru, a sada je otkrila još gore stvari iz intime svog partnera, otkrila je očajna žena koja je zatražila savet na mrežama.

11.03.2023 22:01

U SUPRUGOVOM TELEFONU NAŠLA JE DOKAZE O NJEGOVIM MRAČNIM TAJNAMA: Najstrašnije od svega je što je uključio i školu i decu u to!
Pixabay.com

Brak i veza svakodnevno su na ispitu, posebno kada se među partnerima izgubi poverenje. Prema nekom nepisanom pravilu, greške koje je činila naša voljena osoba ponoviće se makar još jednom. To se posebno odnosi na prevaru. S tom situacijom susrela se i jedna žena otkrivši suprugove mračne trajne koje je godinama skrivao.

- Nedeljni klub posle škole mog partnera nije ništa drugo do paravan za njegove veze sa prostitutkama.On je profesor fizičkog i pre šest meseci je objavio da pokreće drugi klub. Insistirao je da je deci u njegovoj srednjoj školi potrebno što više prilika da nauče o fitnesu - počinje priču ta besna, nasamarena supruga koja je otkrila paralelni život svog partnera.

Foto: Shutterstock

Očajna žena je u telefonu svog muža pronašla dokaze o prevari

Kako objašnjava u svojoj anonimnoj ispovesti za portal San, zajedno su skoro dve decenije, a njihova ljubav počela je kada su bili u dvadesetim godinama. Ona danas ima 37, a on 42. U braku su dobili ćerku koja ima 12 i sina koji sada ima 10 godina. Međutim, on je oduvek pokazivao svoju drugu stranu ličnosti koju je ta žena pokušavala da opravda.

-Očajna sam jer ovo nije prvi put da moj partner plaća se*s. Pre sedam godina otkrila sam da je posetio prostitutku na nekoliko sati. Bilo mi je slomljeno srce, ali on je obećao da se to više nikada neće ponoviti, a ja sam mu glupo verovala. On se predstavlja kao dobar član društva, zainteresovan za obrazovanje i blagostanje ljudi, ali iza kulisa postoji njegova loša nepoverljiva strana. Premotavam film u glavi u period od pre šest meseci i stvari su ponovo počele da izgledaju loše. Postao je više zaokupljen poslom, delovao je sve odvojenije i nezainteresovanije za se*s. Znala sam da se nešto dešava pa sam jedne noći njuškala po njegovom telefonu - priznala je ta žena i otkrila skandalozne poruke koje je pročitala.

shutterstock.com

Dok je ona čuvala decu, njen suprug vodio je paralelni život

Naime, prema njenim rečima, suprug joj se već neko vreme viđa sa ženama sumnjivog morala i na to troši velike svote novca.

- Bilo je poruka na nepoznate brojeve o rezervacijama pratnje, uvek sredom. Srce mi se slomilo. Nisam mogla da verujem da mi je to ponovo učinio. Kada sam se suočila sa njim, molio je za oproštaj i zakleo se životim naše dece da se to više nikada neće ponoviti. Otad nisam mogla da ga pogledam, a da ne zamislim njegove ruke na tim ženama - zaključuje prevarena supruga koja javno moli za neki savet za užasnu situaciju u kojoj se našla nakon toliko godina braka.

Saveti koje je dobila zasigurno će joj otvoriti oči i pomoći da razmisli o tome sa kojim čovekom je godinama u braku i da li je naznake takve situacije mogla i ranije da primeti.

- Izdaje vašeg partnera uništile su vašu veru u njega -

- Ako postoji bilo kakva šansa da popravite stvari, morate razgovarati o tome šta on smatra da mu nedostaje u vašoj vezi -

- Šta ga je navelo da zaluta? Da li je možda zavisnik od se*sa? -

- Moguće je obnoviti vašu vezu, ali on će morati veoma naporno da radi -

- Jasno mu stavite do znanja da mu je ovo poslednja šansa. Morate to misliti i za svoju šansu za dugoročnu sreću - samo su neki od saveta koje je dobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)