Sex

DEČKO JE IZBEGAVAO INTIMU SA MNOM A ONDA SAM OTKRILA NJEGOVU ZAPREPAŠĆUJUĆU TAJNU: Devojka nije mogla ni da nasluti šta joj je radio krišom, sve je snimljeno (FOTO)

Mlada žena otkrila je kakav problem ima sa momkom u spavaćoj sobi.

07.03.2023 21:55

DEČKO JE IZBEGAVAO INTIMU SA MNOM A ONDA SAM OTKRILA NJEGOVU ZAPREPAŠĆUJUĆU TAJNU: Devojka nije mogla ni da nasluti šta joj je radio krišom, sve je snimljeno (FOTO)
shutterstock.com

U svakoj vezi postoje trzavice koje su manje-više primetne i obično jedan od partnera nije ni svestan stanja u koje dovodi drugu osobu.Tako je jedna mlada žena od 28 godina primetila da se njen dečko sa kojim živi poslednjih 10 meseci postepeno udaljava od nje. Ona nije uviđala gde greši, a po sopstvenim rečima trudila se da bude sve bolja. Ipak, dečko sa kojim se zabavlja poslednjih par godina je vidno smanjio prisnost sa njom.

- U početku smo imali seks veoma često. Bukvalno bi cepali garderobu jedno drugome i jedva smo čekali da se vidimo. Ne znam da li je situacija u kojoj živimo zajedno uticala na to da on izgubi želju za mnom budući da sam mu uvek dostupna, tek nešto primetno drugačije je počelo da se dešava. Pitala sam ga koliko partnerki je imao pre mene, ali on ima 31 godinu i uvek je odbijao da priča na tu temu. Situacija se pogoršala kada je unapređen u glavnog menadžera na poslu. Počeo je sve kasnije da dolazi kući, a kad god bih inicirala se*s rekao bi da je premoren, da ga boli glava ili da bi radije gledao još neki minut televiziju i otišao da spava. Sve to mi je veoma čudno - započinje ispovest ova žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Dečko ne želi da ima odnose sa njom

Ova žena je već uveliko počela da očajava, a kao da je to bilo malo, kap koja je prelila čašu stigla je jednog dana, sasvim neočekivano.

- Sređivala sam kuću i u garderoberu moga dečka pronašla sam telefon. U početku nisam znala čiji je, mislila sam da je možda on pronašao mobilni ili je pogrešno poneo neki od druga, a onda sam primetila da je telefon uključen. Čim sam kliknula na telefon imala sam i šta da vidim! Mobilni je bio pun erotskih snimaka i to ni manje ni više već mog dečka sa raznim ženama. Snimci su stajali u datumima po kojima sam shvatila da je sve to bilo pre mene, ali najšokantnije je bilo što je telefon bio uključen i baterija puna, što znači da je on njega često koristio. Budući da nikoga nije zvao jedino preostaje da je gledao snimke. Uvek sam živela u ubeđenju da je imao malo žena pre mene, ali samo na snimcima je bilo na desetine njih. Setila sam se kako smo nas dvoje snimili par video materijala našeg početnog seksa i ubedio me je da to nikada pre mene ni sa jednom nije radio. To veče kada je došao kući, ponovo je našao izgovor da ga boli glava, povukao se u spavaću sobu, a onda sam videla kako pretura po tom delu oraman, očigledno tražeći telefon. Izgleda da je njemu lepše da gleda snimke sa bivšima nego da ima odnose sa mnom - izjadala se ona.

shutterstock.com

Gleda snimke sa bivšim ženama

Usledili su i komentari na društvenoj mreži.

- Vaš momak očigledno ima problem sa navučenošću na pornografiju. On je tu našao neku sigurnu luku i biće teško odviknuti ga od toga, iako ne i nemoguće -

- Trebalo bi otvoreno da razgovarate sa njim. Objasnite mu otvoreno šta vas muči i recite mu šta ste videli. Suočite ga i sa činjenicom da znate da vas je lagao u vezi sa seksi snimcima -

- Vid psihoterapije mogao bi da bude od pomoći i jednom i drugom, a savet je da krenete dok ne bude kasno -

Shutterstock

Komentari nisu obećavali

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

08.03.2023 21:24

Ma kakva terapija... Treba da mu kaže, kao što je rekla ona gospođa u skeču na televiziji svom mužu, kada je on rekao da svako veče tačno u 9 ide u kafanu da igra karte sa prijateljima. Na to će ona njemu: "A ja svako veče tačno u 9 radim one stvari. Pa ko je tu, tu je..."