Sex

ŠTA MUŠKARCI STVARNO ŽELE U KREVETU? Ove 4 stvari ih nepogrešivo uzbuđuju!

Ukoliko želite da udovoljite partneru, Srećna Republika vas savetuje da uradite baš nešto sa našeg spiska.

06.03.2023 22:01

ŠTA MUŠKARCI STVARNO ŽELE U KREVETU? Ove 4 stvari ih nepogrešivo uzbuđuju!
Foto: Shuterstock

Mnogi muškarci su se složili da pri odabiru partnerke žele onu koja ume da se ponaša u javnosti, odlično kuva, ali i da je prilično vešta u spavaćoj sobi. Iako mišljenja idu u prilog tome da oni ne žele porno glumice za devojke, ispitivanjem se došlo do nekih uopštenih zaključaka i 4 stvari koje potajno svi, ili barem većina, muškaraca priželjkuje u se*su. 

Srećna Republika vam tako otrkiva i koje su to 4 stvari koje bi žene potencijalno trebalo da rade u krevetu kako bi udovoljile partneru.

1. Eksperimentisanje

shutterstock.com

Eksperimentišite s partnerom

Otvorenost prema novinama u se*su je uvek dobrodošla. Ma koliko da ste tradicionalnih shvatanja, verujete da ni vaš partner ne želi da uradite ili isprobate bilo šta što ne želite i vi. Ipak, komunikacija je ključna stvar. Ukoliko otvoreno i bez tabua porazgovarate s partenrom, moguće je da se desi da vas iste stvari privlače u se*su, pa tako možete upotpuniti ugađaj. Ukoliko ste osoba koja nije sklona eksperimentisanju, ne smatramo da je neophodno da to nužno bude neka nova se*sualna igračka ili se*s utroje. Jednostavno sitnice život znače, tako da, za početak, čitajte što više literature na tu temu i moguće je da ćete otkriti i neke stvari koje su vam interesantne, a da toga niste ni bile svesne.

2. Dodiri

Žene ponekad zaboravljaju da nisu jedine koje vole da se maze. Tako se prilikom samog odnosa prepuštaju strastima uz nedovoljno korišćenje ruku. Baš kao što je nekim ženama neophodna ručna stimulacija da bi dostigle orgazam, tako i pripadnici jačeg pola podjednako uživaju u dodirima, pa ruke nikako nemojte zanemarivati. Mnoge muškarce uzbuđuje dodir testisa, tako da se ta vrsta milovanja svakako preporučuje. Masaža je uvek dobrodošla. Pre samog se*sualnog čina, počastite svog muškarca masažom koja posle klasične može preći i u neku drugu vrstu maženja, svakako vam to neće zaboraviti.

Shutterstock

Dodirujte se što više

3. Oralni se*s

Opšte je poznato da muškarci uživaju da im dame pružaju oral. Mnogi vole "uslugu" i da uzvrate, pa se ne ustručavajte kada do toga dođe. Ukoliko niste preterano vešte u tome ili ukoliko se tek upoznajete sa partnerom, sasvim je korektno u toku samog čina da ga pitate šta i kako voli, pa da pokušate i da ga u skladu sa "uputstvima" i zadovoljite. To je savršena predigra za oboje, tako da ne propuštajte priliku da ugodite svom muškarcu, biće vam i te kako zahvalan, a možda vam pokaže i koliko.

4. Nove poze

Ne morate da brojite koje ste sve poze isprobali i da smišljate nove. Nije to neka viša matematika. Tačno je da vam sa partnerom može biti savršeno lepo i u klasičnoj misionarskoj pozi, ali nikada nije naodmet ubaciti novine, a partnera će to načisto izludeti. Oni po šablonu vole da promene što je više moguće poza, pogotovo u početnim fazama zabavljanja. Istražujte međusobno telo jedno drugog i dođite do onih pozicija koje odgovaraju oboma. Možda ćete otkriti da u pojedinim pozama lakše i brže postižete orgazam ili da vaš partner lakše dolazi do vrhunca. Savet je da je uvek pravo vreme da osluškujete svoje telo i udovoljite mu.

shutterstock.com

Uključite nove poze u vaš intimni život

BONUS VIDEO:

Komentari (0)