Sex

RETKO IMATE INTIMNE ODNOSE? Stručnjaci tvde: Uradite ovih 6 stvari svakog dana i uspeh će biti zagarantovan!

Koliko god bilo teško prihvatiti da malim ritualima moguće poboljšati intimni život s partnerom, stručnjaci tvrde da je to i te kako moguće.

bySrećna republika

03.03.2023 21:01

RETKO IMATE INTIMNE ODNOSE? Stručnjaci tvde: Uradite ovih 6 stvari svakog dana i uspeh će biti zagarantovan!
shutterstock.com

Često se većini ljudi dešava da usled mnogobrojnih dnevnih obaveza želja za intimnim odnosima izostane, što zbog stresa i opterećenosti, što zbog umora i iscrpljenosti, a svima je jasno da je za akciju u krevetu, a posebno van njega, potrebno podosta energije, ali i truda i dobrog raspoloženja. Osim toga, tu je faktor odgovarajućeg vremena, koje je, ruku na srce, takođe teško naći, pogotovo ako su u pitanju parovi s decom

Međutim, postoje male, sitne stvari koje možete učiniti već od trenutka kad se probudite, a koje vam i te kako mogu pomoći u poboljšanju intimnih odnosa. S njima počnite dan, savetuju stručnjaci, i tako pojačajte energiju i nagon za seksom, piše Womenshealth.

Ovih 6 stvari uradite svakog dana i uspeh je zagarantovan. 

shutterstock.com

Najbolje je da "rad" na poboljašanju se*sualnog života započnete već s jutarnjim tuširanjem

1. Imate nekoliko minuta viška tokom jutarnjeg tuširanja? Zadovoljite se, savetuju stručnjaci, i to ili sami ili s partnerom ukoliko ste u mogućnosti.

- Što više orgazama žena ima tokom dana, snažnija joj je i želja za se*som generalno - kaže se*sualna terapeutkinja Lori Bakli.

2. Tokom dana pošaljite nekoliko se*si poruka svom partneru. Pišite mu o čemu maštate i šta biste želeli da radite s njim ili ga podsetite na neki super se*s koji vam se oboma urezao u pamćenje.

3. Idite u teretanu ili na trčanje jer će trening da otpusti endorfin, takozvani hormon sreće. On će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete oznojeni, nema ništa bolje od zajedničkog tuširanja.

shutterstock.com

Podsetite jedno drugo na neki intimni odnos koji vam je oboma ostao u pamćenju

4. Nema ničeg manje uzbudljivog od lošeg zadaha i mirisa tela, a zbog toga je pametno negovati se i paziti na ishranu, za koju su najbolji izbor lagani proteini i vegetarijanska jela. A ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa pre nje. Pojačaće vam apetit.

5. Nema potrebe da se oblačite u korsete i odeću koja vas stiska i sputava i koju je teško skinuti. Obucite nešto lagano i nežno u čemu ćete se osećati dobro i slobodno. Vaš partner će to sigurno i osetiti.

6. Važno je znati da je uzbuđenje snažnije ako smo mentalno prisutni, što zna da bude problem ako vam je soba neuredna ili vas muče neodgovoreni imejlovi. Zato pre intimnih odnosa obavite sve što je trebalo, a ako u tome i ne uspete, isključite obaveze iz glave i prepustite se užitku. Ako vam ni to ne polazi za rukom, pokušajte da se opustite muzikom, meditiranjem, s vremenom ćete u tome i uspeti ako budete uporni.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)