Sex

MLAĐI JE OD MENE 25 GODINA, ŠETAO MI JE PSE, A ONDA SMO IMALI ODNOSE: Nisam ni sanjala da me čeka ovakav scenario!

Gospođa koja je 2 i po decenije starija od momka koji joj šeta pse je preskočila sve granice i otišla sa njim u krevet, a onda je usledilo razočaranje.

05.01.2023 09:05

MLAĐI JE OD MENE 25 GODINA, ŠETAO MI JE PSE, A ONDA SMO IMALI ODNOSE: Nisam ni sanjala da me čeka ovakav scenario!
shutterstock.com

Ljubavni odnosi između dvoje ljudi planu najčešće onda kada se nijedno od potencijalnih partnera ne nada. To se desilo i gospođi od 56 godina koja je punih 10 godina imala istog šetača psa. On je vremenom odrastao u pravog lepotana od 31 godinu, međutim, njih dvoje su razvili tipičan kolegijalno-prijateljski odnos koji je trajao punu deceniju. Gospođa nije mogla, a da ne primeti da je šetač pasa u periodu od 21. do 31. godine izrastao u prelepog mladog čoveka, ali nikako nije mogla ni da sanja šta će se među njima dogoditi.

- Jedne večeri on je doveo moje pse i ostao je na piću. Ni sada ne znam kako se to desilo, ali poljubili smo se. Bez ustručavanja sam ga pitala da mi se pridruži u spavaćoj sobi, što je prihvatio. Imali smo seks 2 puta tokom noći i čak jednom ujutru, posle doručka - započela je svoju ispovest žena koja je potražila savet od drugih korisnika interneta, a preneo Sun.

shutterstock.com

Odnos koji je izmakao kontroli dogodio se krajnje neočekivano, tvrdi vremešna dama

Razlika od 25 godina ipak nije mala stvar, kao i činjenica da se taj par poznavao čitavu deceniju, ali u strogo poslovnom odnosu koji je vremenom poprimio i prijateljski karakter.

- Seks je bio odličan i delovalo je da mu se dopadam, ali kako je otišao, više mi se uopšte nije javio narednih dana, niti mi odgovara na poruke. Ne znam uopšte kako da se dalje ponašam. Ne bih da deluje kao da ga uhodim, ali u najmanju ruku očekujem da bar nastavi da mi izvodi pse, ne želim i bez toga da ostanem - zavapila je gospođa.

Komentari na koje je naišla na internetu bili su podeljeni. 

shutterstock.com

Muškarac u ranim 30-im koji se našao u nebranom grožđu

- Razlika u godinama između vas dvoje uopšte nije zanemarljiva. U pitanju je dve i po decenije. Potom, tu je i činjenica da on radi za vas. Ne možete da očekujete da će se tu razviti neka ljubavna veza -

- Sasvim je u redu da ga za nekih nedelju dana pozovete i pitate o čemu se radi, kao i da li možete da se pouzdate u njega da bar nastavi da vam šeta pse -

- Moguće je da je iskoristio trenutak sopstvene slabosti, moguće je i da ste mu privlačni, ali ništa više od usputnog seksa ne biste mogli da očekujete u najboljem slučaju - glasili su komentari na njenu priču. 

shutterstock.com

Komentari nisu bili ohrabrujući povodom afere između starije dame i mladića

BONUS VIDEO:

Komentari (0)