Roditeljstvo

FOTOGRAFIJA RASPLAKALA SVET! Majka joj je umrla kada je imala sedam godina, a sada je otkrila nešto što nije mogla ni da sanja!

Lea Menzis iz Australije podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neverovatnu priču za koju su mnogi istakli da je "čisto delo sudbine".

31.05.2022 13:00

FOTOGRAFIJA RASPLAKALA SVET! Majka joj je umrla kada je imala sedam godina, a sada je otkrila nešto što nije mogla ni da sanja!
Printscreen/TikTok/speccylee

Mnogi ne veruju u sudbinu i mogućnost da se neke „kockice“ slažu baš onako kako treba po unapred određenom redosledu, pa situacije koje im se dogode pripisuju slučajnostima. Međutim, čak i najveći nevernici su ponekad naterani da se zapitaju kada im ono što im se dogodi izgleda jednostavo neverovatno da bi moglo da se opiše samo kao puka igra slučaja.       

Jednu neverovatnu priču o mogućnosti da je u sve sudbina umešala prste podelila je sa svojim pratiocima devojka iz Australije po imenu Lea Menzis. Ona je nažalost izgubila majku kada joj je bilo sedam godina i njenu sadašnju ljubav, odnosno dečka Tomasa, njena majka nije stigla da upozna. Majka te devojke je bila po profesiji vaspitačica i umrla je usled problema s jetrom.

Devojka je bila šokirana kada je listajući album svog dečka na jednoj od fotografija ugledala upravo svoju majku. Oboje su shvatili da je ona bila vaspitačica njenom momku dok je pohađao vrtić.

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie 🥲

♬ iris - 🫶

Zapravo, leina majka je njenog sadašnjeg izabranika davno upoznala kao svog đaka čijoj je grupi predavala, a neki od korisnika društvenih mreža su prokomentarisali da se sudbina umešala i da joj partnera "poslala" upravo davno preminula majka.

Devojka je rekla da je ostala bez teksta i da su joj oči zasuzile saznavši tu činjenicu. Kao i Tomas, i njegova majka je davno upoznala Leinu majku i opisala ju je kao izuzetno dragu osobu.

To, inače, nije usamljena priča. Poznata je i ona o devojci koja je na slici sa letovanja kada je bila mala pronašla u kadru svog dečka dok je bio dete i dok se još nisu poznavali.   

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)