Roditeljstvo

MAJKA JE OSTAVILA BEBU ISPRED TELEVIZORA i kada se vratila zanemela je od šoka! Nije ni sanjala da to može da se dogodi, na mrežama je URNISALI! (VIDEO)

Snimak, koji je za nepunih nedelju dana dobio blizu milion sviđanja na Instagramu, pokrenuo je opštu raspravu o tome šta je primeren sadržaj za decu na televiziji, a šta ne.

05.10.2024 10:10

MAJKA JE OSTAVILA BEBU ISPRED TELEVIZORA i kada se vratila zanemela je od šoka! Nije ni sanjala da to može da se dogodi, na mrežama je URNISALI! (VIDEO)
Instagram-snoopdogg

Deca najmlađeg uzrasta sklona su da imitiraju mnogo toga što vide. Čim nauče da hodaju, moglo bi se reći da je svet njihov. Međutim, snimak jednog mališana koji ima oko svega godinu i po dana sve je ostavio zapanjenim. 

Ovaj dečak još nije skinuo ni pelene, ali je zato, kako se ispostavilo, potpuno svesno i sa puno pažnje gledao film "Roki" s popularnim glumcem Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi. Međutim, ono zbog čega je majka mališana zanemela i zato i uzela telefon u ruke i odmah uključila kameru, jeste činjenica da je dečak očigledno oponašao gotovo sve što je čuveni Roki izvodio, pa i poteze iz određenih borilačkih tehnika.

Tako možemo da vidimo da on najpre pokušava da boksuje, a potom i da izvodi zahtevne vežbe. Samo neke od toga su čučnjevi, preskakanje obruča, trbušnjaci, zgibovi, pa i sklekovi. Vrhunac je bio kada je mališan pokušao da imitira sklek s jednom podignutom rukom. 

Mnoge je nasmejao i trenutak kada Roki posle vežbanja pobedonosno diže ruke uvis, što takođe i dečačić radi, a čini se i da iskreno navija za svog junaka. 

Snimak je za nepunih nedelju dana dobio blizu milion sviđanja na Instagramu, a komentari su se ređali. Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da je puštanje filmova poput "Rokija", krajnje skandalozno jer se "mališani na taj način od najranijeg uzrasta uče nasilju". Zbog toga se na društvenim mrežama razvila i opšta rasprava, a pojedinci su ozbiljno iskritikovali majku dečaka. 

- Kakvi su to roditelji koji detetu puštaju ovakve sadržaje?!"  

- Bravo, baš si majka za primer pa se hvališ šta ti dete gleda s nepune dve godine - 

- Ja sam lični trener. Moj sin se bavi borilačkim veštinama od svoje 3. godine i dvaput je postao državni prvak. Trenutno igra za jednu od najpoznatijih i vrhunskih odbojkaških ekipa. Ocene su mu odlične, a prema svima pokazuje poštovanje i ljubav, prema svima se odnosi jednako. Detinjstvo je, takođe, proveo gledajući borbene sportove, filmove o Rokiju i Van Damu. Ovaj dečak se ovde ne uči nasilju. Molim vas ne posmatrajte stvari iz jedne perspektive. Ono što ovde uči su istrajnost, pobeda, naporan rad, motivacija, komunikacija, snaga i neodustajanje. Gledanje ovako motivišućeg 30-minutnog filma ga ne čini sklonim nasilju, naprotiv, pokazuje da iz njega može i da nauči prave stvari. Preterani komentari su nepotrebni. Hajde, šampione! - 

- Ovo je dokaz da deca više oponašaju ono što radite nego što slušaju šta govorite, dela uvek govore glasnije od reči moramo biti odgovorniji i da pazimo šta radimo pred decom! - 

- Deca su odlični imitator - 

- Roki menja živote ljudi - 

- Oni će to pokazati kao deo uvoda na njegovom budućem bokserskom meču za šampiona u teškoj kategoriji - ređale su se najrazličitije reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)