Roditeljstvo

MARICA JE STAVILA BEBU NA SPAVANJE, PA DOŽIVELA ŠOK! Pogledala je snimak kamere u sobi svog deteta i u kolevci ugledala LIK! (VIDEO)

Majka jednog mališana je rešila da pogleda sigurnosnu kameru i shvatila da mora brzo da reaguje.

01.10.2024 08:00

MARICA JE STAVILA BEBU NA SPAVANJE, PA DOŽIVELA ŠOK! Pogledala je snimak kamere u sobi svog deteta i u kolevci ugledala LIK! (VIDEO)
Credit: Andreas Ngeli / Alamy / Alamy / Profimedia, YouTube/Printscreen/The Doctors

Jedna mama iznenadila je čitavu internet zajednicu svojom neobičnom, ali i pomalo zastrašujućom pričom o "bebama duhovima", priznavši da je doživela ozbiljan šok nakon kog joj je trebalo više sati da se smiri. Reč je o Marici Elizabet, mladoj mami koja je redovno pratila svog sina putem sigurnosne kamere za bebe, ne sluteći šta će jednog dana doživeti dok je on mirno spavao u svojoj kolevci u sobi. Odlučila je da sa svima podeli jeziv prizor na koji je naišla. 

Naime, ona je tog dana proverila da li njena beba spava mirno, a zatim ugledala još jedan lik u kolevci. Malo je reći da je doživela panični napad pomislivši da se u mališanovom krevecu nalazi nešto natprirodno. Nije mogla da veruje svojim očima i zapitala se da li se radi o "bebi duhu", paje pohitala u spavaću sobu.

U svom viralnom postu na društvenoj mreži Facebook, Marica je opisala strah.

- Sinoć sam bila sigurna da je beba duh u krevetu sa mojim sinom. Bila sam izbezumljena od straha, jedva sam zaspala. Čak sam pokušala da se uvučem sa baterijskom lampom u sobu dok je moj sin mirno spavao - otkrila je Marica.

https://srecna.republika.rs/tema/479/majka

- Pa, jutros sam išla da istražujem malo dublje. Ispostavilo se da je moj muž jednostavno zaboravio da stavi štitnik za dušek kada je promenio čaršave. Mogla bih da ga ubijem - napisala je ona uz smešne emodžije.

Ova zabavna situacija brzo je postala viralna, dok su mnogi komentatori delili svoje smešne i slične priče. Kao što je ova majka napomenula:

- Uvek se pobrinite da koristite štitnik za dušek. Ne samo da pomažu kod nesreća tokom noći, već i sprečavaju da vaše bebe progone bebe duhovi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)