Roditeljstvo

OVAJ TATA JE UKRAO ŠOU! Korpulentni muškarac se okretao u suknjici poput balerine, ćerkica oduševljena! (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža složili su se da je ovo primer pravog tate.

09.07.2024 09:31

OVAJ TATA JE UKRAO ŠOU! Korpulentni muškarac se okretao u suknjici poput balerine, ćerkica oduševljena! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/goodmorningamerica

Jedan otac postao je prava zvezda na društvenim mrežama, pošto se nije libio da zapleše sa svojom ćerkom prerušen u balerinu.

Očevi su izuzetno važne figure u životu devojčica i nije tajna da su ćerke njihove ljubimice. Zarad sreće deteta, svaki otac je spreman na sve, pa čak i da zapleše poput balerine. Jedan tata odlučio je da se "okuša" u plesu i obraduje svoju ćerku zajedničkim performansom na njenoj primedbi.

Muškarac visok oko 195 cm i korpulentne građe, odlučio je da zabavi ćerku a i publiku, tako što je obukao kostim balerine i zaplesao na jednoj priredbi. Ako je suditi po Instagram snimku u kojem se on i ćerka zajedno pojavljuju, najviše je zabavio - sebe.

Dok je ćerkica sedela na podu, otac se okretao u crnoj suknji poput profesionalne balerine, a onda je u jednom trenutku podigao i nju sa poda, pa su zajedno izveli tačku. 

Držeći je za ruke na početku, pokušavao je da isprati zahtevne korake u ovom plesu, koje je demonstrirala njegova ćerka, a onda su tako nasmejani i raspoloženi završili svoj performans uz gromoglasan aplauz publike.

Video je objavljen na Instagram profilu Good morning America i privukao je veliku pažnju ljudi, koji su se složili da je ovo najposvećeniji i najkreativniji tata za kojeg su čuli.

- To je pravi tata. Volim ovo!

- Vidi njen osmeh. Potrebno nam je više sjajnih priča poput ove u budućnosti.

- Jao..ovaj tata...ona će zauvek ovo pamtiti.

- Ukrao je šou! Ona će se ovoga sećati zauvek! 

- Nekada su tate bolje od mama - komentarisali su korisnici ove mreže.

Tata je strpljivo otplesao zahtevne korake, pokazavši da se odlično snalazi u svakoj aktivnosti, posebno u svakoj, koja njegovu ćerku čini srećnom. 

Iako niko zamišljao da bi se neki korpulentni muškarac poput ovog tate, mogao pojaviti u ovoj ulozi, većina je bila saglasna da je za svakog oca pravo zadovoljstvo videti osmeh na licu svoje devojčice, kao što je to bio slučaj sa ovom malom balerinom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)