Roditeljstvo

POSLE 22 DECE JOŠ JEDNA PRINOVA U PORODICI: Supružnici se našli na udaru oštrih kritika na mrežama! (FOTO)

Sju i Noel Redford su se pohvalili fotografijama sa putovanja, ne sluteći šta ih čeka.

18.04.2024 11:40

POSLE 22 DECE JOŠ JEDNA PRINOVA U PORODICI: Supružnici se našli na udaru oštrih kritika na mrežama! (FOTO)
Printscreen/https://www.instagram.com/theradfordfamily/

Sju i Noel Redford imaju 22 dece, a njihova najmlađa ćerkica Hajdi Rouz nedavno je proslavila četvrti rođenda. Ali, to nije kraj proširenja najbrojnije britanske porodice. Pre sedam meseci Noel i Sju su dobili još jedno unuče koje im je podarila ćerkica Mili, koja je na svet donela devojčicu po imenu Elodi. Ponosni deka je pozirao sa unukom ponosan na još jedno proširenje porodice. Sju, koja danas ima 48 godina, izgleda da je odlučila da stavi tačku na rađanje, ali zato sada prinove u porodicu stižu od njihove dece.

Zajedno sa svih 22 dece i unukom, porodica Redford je nedavno putovala na Floridu. Fotografije sa putovanja podelili su sa svijih 528.000 pratilaca na Instagramu, ali umesto pohvala objava je dočekana žestokim kritikama.

 

 

Kritike na mrežama

Na slikama koje je Sju podelila na društvenim mrežama vide se njeni brojni mališani različitog uzrasta kako uživaju u bazenu, tematskim i akva parkovima, ali i u poseti Diznilendu gde su buli već ranije.

Mala fotografija od poslednjih nekoliko dana - napisala je Sju uz slike na kojima pozira sa svojim mališanima, dok je nosila uši Mini Maus.

Iako imaju 22 dece, Sju i Noel trude se da što više putuju sa svojim mališanima i do sada su obišli dobar deo sveta. Kako piše britanski San, ovo je njihovo 18 putovanje u poslednjih 20 meseci.
Samo u poslednjih nekoliko meseci ova brojna porodica je posetila Maldive , Njujorku i Laponiji .

Međutim, Sju nije očekivala da će njena objava naići na žestoke kritike na društvenim mrežama. 
- Odvedite svoju decu na neko kulturno mesto gde će nešto naučiti umesto da gledaju plastične Diznijeve junake.

- Postoji toliko lepih mesta na Floridi osim Diznilenda.

- Začuđen sam zašto vaša deca nisu u školi? Koliko znam kazne su izuzetno oštre kad bez razloga izvedete decu iz škole - poruičili su im u komentarima pojedini zabrinuti fanovi.

 

 

 

Često su na meti kritika jer putuju širom sveta sa decom, dok se za osnovne potrepštine za svoju veliku porodicu oslanjaju na beneficije i pomoć drugih ljudi. Sju i njen pet godina stariji suprug Noel imaju 22 dece uzrasta od beba do odraslih ljudi koji imaju svoje porodice. 

Ona je više puta naglasila da štedi na nepotrebnim stvarima kako bi svojoj porodici omogućila da putuje. To znači da sebi ne dozvoljavaju luksuz kao što su noćni izlasci, nova odeća kao i naručivanje hrane već ona svakodnevno kuva za svoju mnogočlanu porodicu. 

 

 

Porodica Redford ne dobija pomoć države, a novac zarađuju od svoje pekare, ali i šou programa u kojem gledaoci prate njihove svakodnevne avanture. Imaju i sponzore emisije koji deci često obezbeđuju odeću i obuću. 

Kako je jednom prilikom ispričala Sju prvi put je sa Noelom ostala u drugom stanju kad je imala samo 13 godina, a njihov najstariji sin Kris se rodio 1989. Iako u početku nisu planirali baš ovako veliku porodicu, danas posle 22 dece Sju i Noel smatraju da su blagosloveni sa svojom decom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)