Roditeljstvo

ON JE OTAC 22 DECE, A EVO ŠTA IM DAJE ZA VEČERU: Samo jedan evro po porciji! (VIDEO)

Noel Redford je ne samo objasnio kako se pravi ta ukusna večera, već je kulinarsko umeće demonstrirao u snimku za svoje pratioce na mrežama.

26.02.2023 16:10

ON JE OTAC 22 DECE, A EVO ŠTA IM DAJE ZA VEČERU: Samo jedan evro po porciji! (VIDEO)
Printscreen Instagram/theradfordfamily

Noel i Sju Redford imaju 22 dece i najbrojnija su porodica u Britaniji. Iako imaju malu porodičnu pekaru od koje žive, štednja je neminovna, posebno kad je u pitanju hrana. U skladu sa tim je Noel postao zvezda TikToka, gde je podelio recept za izuzetno jeftinu, a ukusnu večeru. Kako je pedantno izračunao, koštala ga je oko jednog evra po porciji.

On tvrdi da njegova deca obožavaju tu večeru i da sve uvek pojedu iz tanjira.

@theradfordfamilyofficial This tea works out at around 50-60p per portion and is such a winner in our house🍴🥰 #22kidsandcounting #theradfordfamily #theradfords #parentsoftiktok #cheapmeals #cheapeats ♬ original sound - The radford family

Noel je u video-snimku na popularnoj društvenoj mreži objasnio i čitav postupak kako priprema ultra jeftin obrok.

- Stvar je veoma jednostavna. Očistite krompir i iseckajte ga na veće komade, iseckajte brokoli i skuvajte sve to zajedno. Zatim iseckajte luk, zgnječite ga, pa dodajte beli luk i sve sipajte u posudu zajedno sa pavlakom za pečenje. Obareni krompir i brokoli se procede, dodaju u luk, sve se izmeša, doda temeljac i ubaci u rernu da se zapeče. Ako volite meso možete dodati malo šunke ili piletine, a može i samo ovako – rekao je Noel dok je demonstrirao svoje kulinarsko umeće.

Jedna od njegovih ćerki po imenu Kloi s nestrpljenjem je čekala večeru.

- Mmmm pogledaj tu lepotu. Lepo miriše. Evo Kloi šta može da napraviš za jedan evro po porciji – rekao je njen tata Noel vadeći vreli krompir iz rerne.

Porodica Redford je, inače, jedna od najpoznatijih u Britaniji, ima ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama i svoj rijaliti-šou. Često porodično putuju na brojne, čak i egzotične destinacije, a fotografije i utiske dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)