Roditeljstvo

PROSLAVA OTKRIVANJA POLA DETETA PRERASLA U NEŠTO DRUGO: Porodica i prijatelji ostali zapanjeni otkrićem buduće mame i tate!

Ovakvim informacijama niko se nije nadao.

07.01.2024 11:02

PROSLAVA OTKRIVANJA POLA DETETA PRERASLA U NEŠTO DRUGO: Porodica i prijatelji ostali zapanjeni otkrićem  buduće mame i tate!
Printscreen/TikTok/funnyviralvms

Trudnoća je nešto najlepše što jedna žena može da doživi, a iščekivanje dolaska bebe je radost koju deli sa svojim najbližima. Iako su nekada te radosti bile mnogo intimnije i slavile su se daleko od drugih očiju, danas je sve izloženo javnosti. Sa ciljem da se ova vest podeli i sa drugima i na društvenim mrežama, mnogi bračni parovi po novom trendu organizuju proslavu na kojima se otkriva pol deteta.

shutterstock.com

Otkrivanje pola deteta je postao trend u celom svetu

Na jednoj takvoj proslavi na kojoj su budući mama i tata pozvali najbližu porodicu i prijatelje ne bi li sa njima otkrili pol deteta, susvima priredili događaj za pamćenje.

Dok je budući tata držao crni balon u rukama svi su odbrojavali do pucanja balona i otkrivanja pola deteta, da bi on u poslednjem trenutku otrčao iza kuće i doneo drugi balon želeći time da otkrije svima da čekaju još jednu bebu. Oduševljenje i vrisak su se čuli na sve strane a ovaj trenutak je najemotivnije doživela majka koja nije mogla da veruje i koja je trčala okolo od sreće. Međutim, iznenađenju tu nije bio kraj. Dok su se međusobno objašnjavali kako se sve desilo i kada su saznali, tata je pokušavao da im odvuče pažnju sve vreme razgovorom da bi i treći put otrčao po balon i otkrio svima da zapravo čekaju trojke, što je potpuno izmezumilo sve prisutne goste.

Pošto su svi pokazali oduševljenje i neizmernu sreću zbog saznanja da njihovi prijatelji očekuju tri bebe, naredni korak je bio saznati kog su pola bebe. Budući tata je pripremio mamu i svoju majku i rekao je da će odbrojavati te da svi u isto vreme ubodu balon koji će otkriti pol dece. 

Kada su baloni pukli otkriveno je da su dve trojke identične a jedna ne, što je izazvalo neverovatne reakcije najbližih.

@funnyviralvms Gender reveals turns into Triplet surprise! 🎊 #fyp #couple #couplecomedy ♬ original sound - f u n n y moments

Snimak su emotivno dočekali i korisnici TikToka a mnogi su se složili da je najjača reakcija bake.

- Baka je u fazonu...ne mogu ja ovo!

- Previše pričaju.

- O Bože....bakina reakcija mi je naterala suze na oči.

- Loše odglumljeno.

- Najpričljiviji suprug kojeg sam videla.- bili su neki od komentara.

Iako je scena mnogima bila izuzetno simpatična te je otkrila svu radost budućeg roditeljstva mnogi su zamerili budućem tati, rekavši kako je previše pričao i kako je "ubio" svu magiju ove proslave. sa druge strane bilo je i onih koji su komentarisali baku za koju su rekli kako je previše dramatično to doživela i da sve liči na loše odrađenu glumu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)