Roditeljstvo

MAJKA VIŠE OD 5 GODINA NIJE VIDELA SINA: Nije ni slutila šta joj se dešava iza leđa a onda su joj suze samo potekle niz lice! (VIDEO)

Učenici su kamerom zabeležeili dirljiv susret koji je rasplakao ljude na mrežama.

24.12.2023 15:15

MAJKA VIŠE OD 5 GODINA NIJE VIDELA SINA: Nije ni slutila šta joj se dešava iza leđa a onda su joj suze samo potekle niz lice! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/wendyooo1334

Svakoj majci najteže pada kada dugo ne vidi svoje dete bez obzira šta je u pitanju. Jedna nastavnica u Americi pet i po godina nije videla svog sina koji je bio u vojsci pa nije bio u prilici da je poseti. A, onda se dosetio kako da je iznenadi.

 

@wendyooo1334

Teacher is surprised at work by her Soldier son homecoming! 🥰 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Dirljiv susret

Na snimku koji je rasplakao i najtvrđa srca a koji je objavljen na Tik Toku vidi se mladić u uniformi koji se krije iza vrata u jednoj učionici. U svemu su mu pomagali učenici koji ga nisu odali. Kad je njegova majka ušla u učionicu on se sakrio iza table iza njenih leđa dok su je učenici zapitkivali o sinu-

- Kada ste poslednji put videli sina? - upitala je jedna učenica.

- O Bože, mislim da je prošlo pet i po godina. On ima 26 godina i služi kao vojnik svojoj zemlji. Baš odavno se nismo videli - rekla je nastavnica.

- Šta biste uradili kad bi došao kući? - nastavili su sa pitanjem učenici.

- Verovatno bih mu pripremila omiljeno jelo za večeru - dodala je ona sa suzama u očima i rekla učenicima da otvore knjige na lekciji broj 5.

Međutim, oni su je i dalje zapitkivali za sina.
- Da li biste voleli da imate unuke? - pitao je jedan od učenika.

- Naravno. Moj sin je jedan fin i vaspitan mladić. Jednog dana biće odličan suprug nekoj mladoj dami. A dok ne dobijem unučiće vi ćete biti moja deca - dodala je nastavnica.

U tom trenutku iza njenih leđa se pojavio njen sin, držeći u ruci cveće i natpis "Stigao sam kući!" Žena je u šoku nekoliko trenutaka samo gledala u njega ne verujući da je zaista tu ispred nje. 

A onda su suze počele da se slivaju niz njeno lice. Nije mogla da izdrži već je zaplakala dok je sin držao u zagrljaju. Raznežena žena ga je dodirivala po kosi, licu kao da je želela da se uveri da je stvarno tu pred njom, da ne sanja dok su učenici aplaudirali.

Usledili su brojni komentari na ovaj post.

- Ovo je fantastično! Hvala vojnicima koji časno služe svojoj zemlji. Nema ništa lepše nego kad se vojnik vrati kući.

- Zašto sam se i ja rasplakala? Uvek me zaboli kad vidim suze neke majke.

- Meni su fenomenalni učenici koji su pomogli ovom vojniku da na nesvakidašnji način obraduje svoju majku. 

- Pet godina nije videla sina? Žao mi je ove majke, samo njena duša zna koliko joj je bilo teško bez deteta - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)