Roditeljstvo

IGRAO SE DOBRO ZNANIM KAČKETOM, I NE SLUTEĆI KO MU STOJI IZA LEĐA: Dečak se potpuno slomio kad je ugledao poznato lice! (VIDEO)

Sve vreme je pokušao da dokuči odakle poznata beretka u njihovoj kući.

28.11.2023 13:00

IGRAO SE DOBRO ZNANIM KAČKETOM, I NE SLUTEĆI KO MU STOJI IZA LEĐA: Dečak se potpuno slomio kad je ugledao poznato lice! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/yt_itshakii

Svi koji su nekoga ispraćali u vojsku ili ga dočekivali znaju da su to posebni momenti i dirljivi trenuci koji izmame i poneku suzu. Čekali su se vikendi kako bi se vojnik ponovo spoijo sa svojim roditeljima i proveo vreme sa njima nakon službe. Ipak, najradosniji događaj bio je kada se vrati kući. A oni koji imaju starijeg brata, pa još vojnika znaju da imaju zaštitnika zauvek.

Ovakvi trenuci posebno su emotivni za decu koja se raduju takvim susretima. Budući da se vratio iz vojne službe gde je verovatno radio kao profesionalni vojnik, jedan momak je odlučio sa svojima da priredi pravo iznenađenje za svog mlađeg brata i da se pojavi pred njim nenajavljeno. 

Printscreen/TikTok/yt_itshakii

Brat je stajao odmah s leđa mališanu koji je nagađao iznenađenje

 

Malom dečaku roditelji su stavili povez na oči kako bi iznenađenje bilo pravo. Ujedno su mu dali kačket koji pripada njegovom starijem bratu koji se vratio iz vojske, kako bi mališanu najavili njegov dolazak. Majka je snimajući čitavu scenu započela simpatičan razgovor sa detetom.

- Okej, skloni povez i pogledaj kačket.

- Ovo je beretka. Za marince. 

- Da li ti se sviđa? Znaš li kome to pripada? - pitala ga je majka kroz osmeh, a dečak je spomenuo brata, zbunjeno gledajući u beretku i pokušavajući da shvati odakle ona tu. 

Majka ga je potom pitala da li mu se više sviđa to iznenađenje (pokazujući prema bratu) ili drugo, misleći na kačket. Dečak se okrenuo u sekundi kada je to ona izgovorila i videvši brata pao na pod od iznenađenja, a brzo potom mu je skočio u zagrljaj rasplakavši se. Dirljiva scena je raznežila sve ukućane, a dečak je priznao koliko mu je brat nedostajao.

Snimak je na TikToku sakupio 1,3 miliona sviđanja, a ljudi su se složili da je dolazak vojnika kući nešto najemotivnije.

 

@yt_itshakii “Is it parkers…” the instant happiness 😭 (Credits Life according to cash) #brothers #siblinggoals #familygoals #emotional #sad #militaryhomecoming #reunion #omg #woah #fyp #foryoupage ♬ Still I Love You - lilpxi

 

- Ne mogu a da ne plačem kada se vojnici vraćaju kući.

- Plakanje za strancima je moja strast.

- Mislim da nekada starija braća nisu svesna koliko njihovo prisustvo znači mlađma. 

- Mama je uradila sjajan posao sa decom.

- Njemu je toliko bio potreban brat - bili su neki od komentara.

Većina se složila da su ovakve scene izuzetno emotivne, a trenuci dragoceni i da oni koji imaju starijeg brata znaju da su uvek zaštićeni i voljeni, baš kao što je to i ovaj dečak. Reakcija starijeg brata koji nije previše emotivno reagovao zbog dečaka nekima je bila posebno dirljiva. Iako on nije mnogo pričao, te je pokušao da ga smiri, njegov jak zagrljaj iz kog nije ispuštao brata govorio je više od hiljadu reči.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)