Roditeljstvo

MAMA JE POKUŠAVALA DA ZAVRŠI ZAPOČETI POSAO, ALI NIKAKO NIJE USPEVALA ZBOG BEBE: Onda je smislila savršeni način da se "spase" od sopstvenog deteta! (FOTO+VIDEO)

Ogradica za bebe upravo je dobila sasvim novu svrhu.

06.11.2023 12:00

MAMA JE POKUŠAVALA DA ZAVRŠI ZAPOČETI POSAO, ALI NIKAKO NIJE USPEVALA ZBOG BEBE: Onda je smislila savršeni način da se "spase" od sopstvenog deteta! (FOTO+VIDEO)
Instagram-prikoly___prikoly

Mnogi koji imaju decu slažu se da nema ničeg slađeg od roditeljskih muka. Takođe se svi slažu da je gotovo nemoguće da majka bez pomoći ostalih članova porodice stigne i da skuva ručak, sredi kuću, uradi sve poslovne obaveze i sve vreme pazi na dete. Možda postoje superžene koje uz organizacione veštine uspevaju da sa lakoćom sve uvek postignu same, ali takve su retke. Ukoliko baka i deka žive daleko, tata je na poslu, a i mama već sa detetovih godinu dana ima neodložne poslovne obaveze, nastupa gomila problema. 

Jedan snimak tako je postao rado gledan i prosleđivan na svim društvenim mrežama, a sve zbog njegovog netipičnog sadržaja. Naime, mnoge mame su koristile čuvene ogradice za decu. Ogradice su predviđene da bebe mogu da se spuste i da ostanu na sigurnom bar neko kraće vreme dok njihove mame ne pozavršavaju bitne stvari po kući. Namenjene su deci od pola godine do nekih godinu i po dana, budući da mališani stariji od tog uzrasta umeju da se dovijaju na razne načine ne bi li izašli iz njih. Međutim, snimak koji je osvanuo na Instagramu prikazuje upravo jednu takvu ogradicu, ali u njoj nije beba, već mama koja u krilu drži laptop.

Instagram-prikoly___prikoly

Mama našla način da se "spase" na nekoliko trenutaka od bebe

Ova mama je verovatno beskonačno puta pokušala da dečaka od oko godinu dana stavi unutar ogradice kako bi odradila na laptopu neophodan posao, ali izgleda da joj to nije polazilo za rukom. Neka deca prosto ne žele sama da ostanu unutra ni na tren. Ova mama je stolicu unela unutra ogradice, budući da nije našla drugi način da završi predviđeni posao, a da joj sinčić ne smeta i sela je u pidžami unutra držeći laptop u krilu. 

S druge strane, dete na sve načine pokušava da uđe unutra ogradice kako bi došao do mame, ali mu to ne polazi za rukom. Tako je ova žena dobila bar nekoliko trenutaka mira da završi započeti posao.

- Kada niste pročitali uputstvo - stoji u upisu snimka, aludirajući na činjenicu da je ova žena sama sela unutar ogradice umesto da unutra smesti dete.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 52.000 sviđanja, dok su se komentari oduševljenja ređali.

- Ovoj ženi treba dati nagradu za pronalazak!

- Upravo sam shvatila da ja svoju ogradicu sve vreme koristim pogrešno.

- Ovog trenutka silazim u podrum da nađem svoju ogradicu, našla sam joj svrhu.

- Nema reči kojima bih zahvalila ovoj ženi na ovoj svrsi ogradice, spasiće mi život koliko sutra!

- Ogradica znači nije za decu, već za zaštitu OD dece.

- Setila sam se i ja ovoga i ispobala, ali kod mene ne pomaže!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)