Roditeljstvo

MAMA JE PRAVILA BARBI ROĐENDAN ZA ĆERKICU: Kada se na vratima pojavila devojka obučena kao lutka shvatila je da je napravila katastrofalnu grešku (VIDEO)

Ona je trebalo da glumi najčuveniju igračku za devojčice, ali njen šou program nije bio namenjen mališanima.

05.08.2023 18:00

MAMA JE PRAVILA BARBI ROĐENDAN ZA ĆERKICU: Kada se na vratima pojavila devojka obučena kao lutka shvatila je da je napravila katastrofalnu grešku (VIDEO)
pixabay, Tiktok/joolia_go0lia

Barbimanija je zahvatila je planetu nakon premijere filma o čuvenoj Barbi lutki koja je promenila svet. Zbog opšte pomame za filmom sve više devojčica želi da rođendan proslave upravo sa Barbi tematikom.

U želji da ispuni želju petogodišnjoj ćerkici koja je obožavala Barbi lutku, jedna mama je pozvala animatorku koja je trebalo da pred decom glumi čuvenu lutkicu. Međutim, kad je Barbi stigla svima je bilo jasno da su napravili katastrofalnu grešku, a da šou program koji ona pravi nije namenjen mališanima.

Mamina greška 

Kako je za britanski san ispričala Tiktokerka Džulija čitavog života obožava Barbiku. Znajući za njenu ljubav prema najčuvenijoj igrački za devojčice njena mama je za njen peti rođendan unajmila devojku koja je trebalo da glumi Barbiku na njenoj dečjoj žurci.

- Mama je listala imenik kako bi pronašla devojku koja bi glumila Barbiku na mom rođendanu. Pozvala je i sve su se dogovorile. Međutim, kad se Barbi pojavila na pragu našeg doma za moj peti rođendan ispostavilo da je nije animator za decu već striptizeta za odrasle - prisetila se Džulija.

Da stvar bude gora na rođendanu su bili i roditelji dece koji su shvatili o čemu se radi.

- Na sreću Barbi koja je došla na moj rođendan nije se skidala pred decom, već je svoj nastup prilagodila mališanima shvatajući da je moja mama pogrešila. Ja sam bila presrećna što je Barbi došla na moj rođenda, pratila sam je unaokolo dok su se roditelji mojih druga smejali shvatajući o čemu se radi - dodala je ona.

Tek mnogo godina kasnije kad je odrasla Džulija je shvatila o čemu se radi, a slatko se smeje i danas kad se seti proslave svog petog rođendana.

Usledili su brojni komenatri na njen post.

- To je verovatno bio jedan od njenih najboljih dana na poslu. besplatna torta i bez alkohola.

- Barbi striptizeta, pa to je fenomenalno.

- Verovatno je bila oduševljena što ne mora da se skida.

- Barbi je kraljica svih karijera.

- Moja mama je slučajno servirala tortu sa rumom na mom rođendanu kad sam bio dete. Bila je zabavna proslava.

- Nadam se da su tvoji roditelji bili ljubazni prema Barbi. Kladim se da je to bila lepa promena za nju da zabavlja decu umesto odraslih muškaraca. 

- I ja sam imala Barbi proslavu petog rođendana, samo bez striptizete - bili su samo neki od komentara na Džulijin post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)