Roditeljstvo

DEVOJKA SE SKAMENILA OD ŠOKA, NIJE ZNALA DA LI DA SE SMEJE ILI PLAČE OD MUKE: Potez njenog oca oduševio je internet a nju bacio u očajanje, komentari ne prestaju (FOTO/VIDEO)

Tinejdžerku je bilo sramota, nije znala kud da gleda i pokušala je da pobegne od svog tate.

11.07.2023 11:00

DEVOJKA  SE SKAMENILA OD ŠOKA, NIJE ZNALA DA LI DA SE SMEJE ILI PLAČE OD MUKE: Potez njenog oca oduševio je internet a nju bacio u očajanje, komentari ne prestaju (FOTO/VIDEO)
Instagram-ladbible

Različito vreme diktira različite trendove kada je oblačenje u pitanju. Mlade devojke, čak i devočice koje su jedva kročile u pubertet nose ultra kratke teksas šortseve. Jedan tata smatrao je da njegova ćerka suviše mlada da nosi šorts koji jedva da prekriva njenu zadnjicu. Pokušao je da joj lepo objasni, zabranjivao joj da tako obučena izlazi na ulicu ali uzalud. Buntovna tinejdžerka nije odustajala. 

A, onda se tata dosetio kako da joj doskoči a njegov potez izazvao je oduševljenje na internetu i mnogobrojne komentare.

Video koji očigledno snima mama počinje slikom oca koji izlazi iz kuće u košulji, kaubojskim čizmama, sa slamnatim šeširom, a farmerice je skratio na dužinu prosečnog šortsa. Njegov veš se maltene vidi ispod prekratkog šortsa, ali on ne posustaje. Njegova ćerka nije mogla da veruje sopstvenim očima kad ga je ugledala. Tinejdžerka je bila šokirana kad ga je ugledala, ali tata nije odustajao.

Iako je pokušala da se skloni od oca on je grlio, devojčica u jednom trenutku govori da je to nešto najneprijatnije što je u životu videla i doživela.

Devojka je takođe u majici, kaubojskim čizmama i kratkom šortsu. Otac joj govori da dokle god ona bude nosila toliko kratak šorts, nosiće ga i on. Devojka nije mogla daveruje šta čuje, a onda je usledio novi šok.

Tata joj je poručio da će baš u tom šortsu dolaziti svakodnevno po nju iz škole, kako bi bio uverem da su ga svi njeni prijatelji dobro videli. Očajnoj devočici je bilo vidno neprijatno, sva crvena u licu sklonila se van domašaja kamera. 

- Posao svakog oca je osramoti svoje dete - stoji u opisu ovog snimka.

Ovaj video izazvao je buru na društvenim mrežama, a usledili su brojni komentari.

- E ovo je posvećen roditelj, bravo za njega.

- Ja sam na strani ovog tate!

- Svako treba da ima ovakvog oca!

- Devojko, kad si pod tatinim krovom, poštovaćeš njegova pravila. On želi da poštuješ sebe kako bi te i drugi poštovali, a tim prekratkim šortsom svakako ne ukazuješ poštovanje ni sebi, a kamoli roditeljima.

- Ako ona misli da je neprijatno i uznemirujuće da neko vidi njenog oca kako javno šeta u ovome, nek pomisli kako ona izgleda i zašto njenim roditeljima smeta da šetka u prekratkom šortsu. 

- Mislim da ovi tata i ćerka imaju divan odnos.

- Slažem se sa njenim tatom, taj šorts je toliko kratak da joj se maltene vidi i veš, a nije ni zrdavo toliko kratko i tesno nositi svaki dan - bili su samo neki od komentara na post ovog oca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)