Roditeljstvo

KAD SU VIDELI KAKO SE POJAVILA NA POROĐAJU ČAK I DOKTORI SU BILI ŠOKIRANI: Ova majka našla se na stubu srama zbog svog poteza (FOTO/VIDEO)

Ponosna je što je uvek doterana do te mere da joj i muž zavidi.

10.07.2023 19:00

KAD SU VIDELI KAKO SE POJAVILA NA POROĐAJU ČAK I DOKTORI SU BILI ŠOKIRANI: Ova majka našla se na stubu srama zbog svog poteza (FOTO/VIDEO)
tikok/printscreen/ravenangelina_

Nakon rođenja bebe i u prvih nekoliko meseci majka je neophodna novorođenčetu zbog dojenja ali i zbog činjenice da je ona bebin prozor u svet. Slobodno vreme i trenuci opuštanja deluju kao nemoguća misija, što u većini slučajeva i jeste tako. 

Kako dete raste i postaje sve nezavisnije u predškolskom i školskom periodu, smanjuje se i njegova potreba da stalno bude uz majku. Često i pored toga, majke nastavlja da muči griža savesti svaki put kada odvoje vreme za sebe i neku aktivnost koju vole, a da ona ne uključuje dete. Međutim, ova prelepa majka ima vremena za sve. 

tikok/printscreen/ravenangelina_

Ova majka se porodila sa veštačkim noktima, perikom i trepavicama

Rejven Dikson - Bigs (29), britanska misica i majka dvogodišnjeg sina Remingtona, nosila je veštačke nokte, trepavice i periku vrednu oko 280 evra prilikom porođaja. Ponosna je što je uvek doterana do te mere da joj i muž zavidi.

Jedan korisnik društvenih mreža se odvažio da napiše negativan komentar.

- Živimo u vremenu u kojoj muškarac ne želi da majka njegove dece pokazuje zadnjicu kako bi zadovoljila druge, a onda mu svi kažu da je primitivan - napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže. 

Rejven iz Birmingema, koja je upravo osvojila titulu "Miss Sandwell 2023", protivi se takvim izjavama o ženama.

- Nijedan muškarac nema pravo da ženi kaže kako sme ili ne sme da se oblači - rekla je ova misica. 

@ravenangelina_ Come to the Elementz of Couture Fashion Show with Me and Remington. @Kixxmekate . . . . . #dressedbythebest #fashionshow #kissmekateangel #firsttimemum #boymom #bluedress #tealdress #sparkles @HANGAR ♬ original sound - Raven Dixon-Biggs

Žene širom sveta su počele da komentarišu ove fotografije i ovaj post i potpuno su se složile sa Rejven.

- Samo zato što si mama i to poznata mama, ne znači da više nisi ljudsko biće.

- Naša odeća nije izbor muškarca već naš.

- Kao žene se i dalje borimo za svoja prava. 

- Ona je poznata ličnost i to je potpuno normalno.  

- Ne mogu da zamislim da izađem iz kuće, a da se ne doteram - glasili su samo neki od komentara žena širom sveta koje su podržale misicu. 

Rejven kaže da sada koristi vreme koje Remington provodi u vrtiću da bi se odmorila i da bi udovoljila sebi. 

- Lično, kao mama, želim da se osećam lepo u svojoj koži. Neke žene ne mogu da odu kod frizera, ili kod kozmetičara što je strašno. Svaka žena mora da vodi računa o sebi i da pronađe vreme za sebe - kaže Rejven.

Ona vodi računa o svakom detalju.

- Uvek brinem o tome kako ću da budem našminkana, doterana, da uvek imam dobru frizuru i liniju, to je moja dužnost. Ako sam dobra sebi dobra sam i drugima, a pogotovo svom detetu - zaključuje misica

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)