Roditeljstvo

DEVOJČICA JE NESTRPLJIVO ČEKALA GOSTE NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI: Katastrofa je bila na pomolu, očajna majka već je brisala suze, a onda se desilo ČUDO! (VIDEO)

Ova priča dira pravo u srce, a evo kako se sve završilo zahvaljujući mami koja nije želela da dozvoli da njeno dete ostane razočarano.

27.06.2023 16:05

DEVOJČICA JE NESTRPLJIVO ČEKALA GOSTE NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI: Katastrofa je bila na pomolu, očajna majka već je brisala suze, a onda se desilo ČUDO! (VIDEO)
Printscreen Instagram/lex.fitzgerald

Leks Fidžerald iz Teksasa je majka četvoro dece. U lokalnom restoranu organizovala je peti rođendan svoje ćerkice Vile. Zakupljeni sto bio je spreman, kao i simbolični pokloni za svakog gosta, dok je preslatka plavokosa devojčica s nestrpljenjem očekivala dolazak drugara.

Međutim, minuti su prolazili, ali se na njednom slavlju niko nije pojavljivao. Posle 20 minuta devojčica je bila sve nestrpljivija, a njena majka je shvatila da niko neće doći. Postajala je očajna i krišom je brisala suze kako njena ćerka ne bi primetila da nešto nije u redu. 

Očajnički poziv

Očajna Leks gledala je prema vratima shvatajući da se niko od drugara njene ćerkice neće pojaviti i da će je to beskrajno rastužiti.

- Pozvala sam na Vilin rođendan njenu grupu dece iz vrtića, čak i mališane s kojima je bila u obdaništu prošle godine. Iako mi je trećina roditelja potvrdila da će doći sa decom, niko se nije pojavio. Gledala sam Vilu koja je polako shvatala da niko neće doći, srce mi se slomilo zbog moje devojčice - bila je očajna ta mama.

Ne želeći da njeno dete bude povređeno Leks je poslala očajnički poziv na lokalnim grupama na društvenim mrežama.

- Gledajući tužnu Vilu nisam imala srca da joj kažem da niko neće doći na njen rođendan. Umesto toga kontaktirala sam svoju lokalnu Fejsbuk grupu i poslala signal šišmiša. To je značilo da nam je potrebna pomoć. Za nekoliko minuta počele su da se pojavljuju porodice sa decom. Sto koji je bio prazan postao je prepun gostiju, a moja Vila nije skidala osmeh sa lica - rekla je snalažljiva mama.

Gosti su samo pristizali na Vilin rođendan i ubrzo su napunili, ne samo zakupljeni sto, već ceo restoran.

- Bilo je magično. Zahvalna sam svakoj odrasloj osobi i svakom detetu koje je došlo jer nisu dozvolili da moja ćerka svoj divan dan slavi bez gostiju. Nisu se pojavili samo zbog moje devojčice, već i zbog mene. Zahvalna sam svima zato što su mi dali snage i pokazali mi da nisam loša majka - napisala je ona na svojoj Instagram stranici.

Nasmejano dete

Leks je naglasila da je njena ćerkica bila presrećna i da je taj dan upoznala dosta novih drugara.

- Bilo je divno videti moju ćerku kako se smeje, videti sve te divne ljude iz naše zajednice koji su slavili zajedno sa nama i ulepšali rođendan moje devojčice - zahvalna je bila mlada mama.

Usledili su brojni komentari na njenu objavu.

- Bravo, Leks! Uspela si da katastrofalnu situaciju preokreneš i prirediš svojoj devojčici rođendan za pamćenje - 

- Divno je videti sve te ljude koji vas nisu ni poznavali, a shvatli su važnost rođendana za jedno dete -  

- Rasplakala sam se čitajući tvoj post. Da li je moguće da niko nije želeo da dođe na rođendan tako slatke devojčice? Bogu hvala pa ima još dobrih ljudi - 

- Ona je dragocena mala duša i tako je lepo videti je srećnom. Srećan rođendan, Vilo! - 

- Mi odrasli često ne shvatamo koliko proslava rođendana znači deci. Nikad ne treba da dozvolimo da bilo koje dete bude tužno, posebno na svoj rođendan. Hvala Bogu pa si se setila kako da pomogneš svojoj devojčici - bili su samo neki od komentara na post devojčicine majke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)