Roditeljstvo

NA KRATKO SU OSTAVILI PSA SAMOG S BEBOM, A ONDA SAMO ZAČULI VRISAK: Unezverena majka nije znala šta ju je snašlo, a onda je pogledala u životinju koja je ležala nedaleko od deteta! (VIDEO)

Video koji je jedna mama iz Arkanzasa u SAD postavila na društvene mreže izazvao je podeljene reakcije, a evo i zbog čega.

13.05.2023 09:11

NA KRATKO SU OSTAVILI PSA SAMOG S BEBOM, A ONDA SAMO ZAČULI VRISAK: Unezverena majka nije znala šta ju je snašlo, a onda je pogledala u životinju koja je ležala nedaleko od deteta! (VIDEO)
Instagram-kayleebrookeburks

Urnebesni video koji je na društvenim mrežama podelila Kejli Burks zapanjio je, ali i nasmejao ljude. Naime, ona je na Instagramu podelila video-snimak svoje jednomesečne bebe Hali koja je počela da vrišti na sav glas nakon što su je samo na trenutak ostavili samu sa psom. Iako im u prvi mah nije bilo sve jedno, Kejli i njen suprug su odahnuli kada su shvatili šta se zapravo dogodilo u tih nekoliko sekundi. 

Naime, Burksova nije odmah shvatila šta se dešava i zašto beba toliko vrišti, sve dok nije pogledala ka svom malenom psu koji je sedeo nedaleko od bebe. Pravio se kao da je sve u redu i da on ništa nije uradio. Međutim, delom zabrinuta, a delom šokirana Kejli ubrzo je uočila o čemu se radi, pa je odmah zgrabila telefon i sve snimila čitavu situaciju.  

Kejli je mlada mama iz Arkanzasa u SAD koja je presvlačila svoju bebu Hali, a onda na nekoliko sekundi izašla iz prostorije da nešto uzme. Nije stigla ni da se okrene, a dete je plakalo na sav glas. U prvom trenutku mama nije shvatila šta se dešava sve dok nije pogledala ka svom četvorogodišnjem psu rase Ši-cu po imenu Mili. 

- Dok nisam se okrenula na nekoliko trenutaka moj pas se podmuklo prišunjao i ukrao bebinu cuclu koja je ležala pored moje ćerke. Kada sam podigla pogled Mili je sisala cuclu, baš kao beba - napisala je Kejli na Instagramu.

Malenom psu ni najmanje nije smetalo što beba plače na sav glas, a Kejli veruje da je taj podmukao čin pas smišljao od trenutka kad su doneli dete kući. 

Usledili su različiti komentari na ovaj njen post.

- Ovo je bilo preslatko. Vidim da mnogi osuđuju ovu mamu, ali to su ljudi koji nemaju decu. Kad ste mama i imate kućnog ljubimca morate da se pobrinete za oboje - 

- Da je ovo snimio neki tata svi bi se smejali, ovako se kritikuje mama što je potpuno glupo. To što je pas ukrao cuclu ne znači da ona ne vodi računa o svom detetu - 

- Ovo je najsmešniji i najslađi post koji sam video u poslednje vreme. Ne razumem čemu drama, beba će dobiti drugu cuclu dok slatki ši-cu sad ima svoju - bili su samo neki od komentara na ovaj video-zapis.

Naime, mnogi su kritikovali majku jer je ostavila dete na kratko sa životinjom, a zatim joj zamerili i što je od činjenice da je pas rasplakao njenu bebu napravila šalu. Pojedincima je zasmetalo što je ljubimac uopšte u prisustvu tek rođene devojčice.  

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vlada

12.05.2023 17:50

Da nije mama sama sve odradila,a zatim snimila kako bi sakupila lajkove? Ne nasedajte na ovakve videe jer nema dokaza da je se sve desilo spontano kako nam se i predstavlja.