Roditeljstvo

VIDEO OVOG DEKE JE NEŠTO NAJSMEŠNIJE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS: Unuka ga je tajno snimala, ono što je radio nateraće vam suze na oči (VIDEO)

Postao je prava internet senzacja pokazavši kako je stilizovao svoju frizuru.

24.02.2023 12:43

VIDEO OVOG DEKE JE NEŠTO NAJSMEŠNIJE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS: Unuka ga je tajno snimala, ono što je radio nateraće vam suze na oči (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/pubity

Svi se rado sećaju detinjstva provedenog sa bakom i dekom, a to su jedinstveni trenuci koji se pamte tokom celog života. Kada odrastemo i dalje zbijamo iste šale sa njima, međutim, daleko je interesantniji njihov duh koji, kako stare, nalikuje dečijem.

U želji da nas oraspolože, skloni su svakakvim ludorijama, ali najvažnije od svega je činjenica da su zadržali pozitivan duh stekavši veliko životno iskustvo i noseći se sa mnogim životnim izazovima. To je pokazao i jedan vremešni deda, kojeg je njegova unuka sa zadovoljstvom snimala dok je stilizovao svoju kosu ispred ogledala.

Printscreen/Tiktok/pubity

Deda je oduševljeno stilizovao kosu dok g je unuka snimala

I dok će mnogi pomisliti da mu je za to, kako obično biva, bio potreban samo jedan češljić, toliko veliki da stane u džep od košulje, ovaj deda je pokazao da to radi na daleko kreativniji i zahtevniji način.

Dok unuka nije mogla da prestane da se smeje, on je pažljivo i strpljivo, verovali ili ne, uz pomoć uisivača  pravio svoju frizuru izvlačeći vazduhom iz cevi pramnove kose, pa je dobio izgled vremešne rok zvezde. Dosteljivost  dekice su mnogi pozdravili ali i njegov mladalački duh uprkos godinama koje nosi. Snimak je pokupio, 1,1 milion sviđanja i mnoštvo komentara.

- Smeh iz stomaka je sve-

- On je divan-

- Izgleda tako ponosan na sebe, neka je blagosloven-

-Dete u srcu!-

- Njegov smeh mi je ulepšao dan!- komentrisali su korisnici Tiktoka.

 

@pubity The way he turns around and laughs 😭😭😭 (@CONTENTbible) #pubity ♬ original sound - Pubity

Većinu je nasmejalo kikotanje deke koji se svojoj inventivnoj frizuri nasmejao iz sveg glasa. Neki su ga u šali uporedili sa naučnikom iz filmova dok su drugi primetili da je vremešni deda vrlo dosetljiv, te da je pronašao način u nedostatku resursa da se dotera.

Neke itktokere je deda osvojio zato što su primetili da duboko u sebi on neguje dete koje je svakome potrebno da zaboravi na svakodnevne probleme

Pozitivan duh i đavolski osmeh dede je osvojio najviše simpatija kod tiktokera a većina se složila da i uprkos godinama, svako od nas treba da neguje ovakvu vedrinu i da sve shvati kao zabavu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)