Roditeljstvo

RADILA JE U BAŠTI A ONDA UGLEDALA STRAŠAN PRIZOR: Nije mogla da dođe sebi od šoka! (VIDEO)

Opustila se dok je radila u svom vrtu a njena ćerkica je pronašla način da se pronađe zanimaciju.

24.02.2023 12:05

RADILA JE U BAŠTI A ONDA UGLEDALA STRAŠAN PRIZOR: Nije mogla da dođe sebi od šoka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Deca uživaju u većini aktivnosti koje zajedno rade sa roditeljima, naročito ako su u mogućnosti da daju svoj doprinos i pomognu. To im stvara osećaj da su vredni i da mogu dosta toga. Ipak, ima i one dece koja se ne upuštaju u te avanture već u društvu svojih roditelja, pronađu i drugačije načine za zadovoljstvo.

Printscreen/TikTok/pubity

Devojčica se u jednom trenutku uspravila kada je videla da je preterala sa igrom

Jedna mama je zabeležila prizor koji je zatekla dok je uređivala svoju baštu i to podelila na Tiktoku. Dok se ona bavila svojim poslom misleći da je njena ćerka tu negde u blizini, u jednom trenutku je zatekla šokantan prizor izdaleka. Devojčica je ležala na zemlji i zaigrala se, posipajući sebe zemljom pa čak i po licu. U jednom trenutku uspela je da se ispravi pokušavajući da shvati šta je uradila. Iako se zabavila igrajući se, shvatila je da je napravila dodatni posao te da se isprljala i više nego što treba i da je mogla progutati zemlju.

Namrštila se, shvativši šta je uradila pa pogledala ljutito u kameru. Ovo je majci bilo neverovatno smešno pa je snimak podelila na ovoj mreži. Objavu je pogledlo 8, 5 miliona ljudi.

- Da budem iskrena i ona gleda svoja posla-

- Ovo je najpreciznija slika kako izgleda imati mališana-

- Ona postavlja svoje granice-

 

 Dete će imati odličan imuni sistem-

- To pokazuje odakle dolaze deca...odgajamo ih poput cveća- komentarisali su korisnici mreže.

 

@pubity The way she looked at the camera at the end 🤣🤣🤣 (Courtney Moody via @ViralHog) #pubity ♬ original sound - cheddariniii

Većina se složila da dete neće biti nikad bolesno jer je otporno na sve. Iako su neki rekli kako bi majka trebalo više pažnje da obrati na ćerkicu i da je to zanemarivanje, drugi su shvatili da je majka njoj samo dopustila da pronađe način da se igra i da se malo zabavi.

Neki korisnici su se našalili rekavši da je mama dobila novu pomoć za baštu te da će sigurno devojčica njoj pomagati oko baštenskih poslova kada malo porste. Mnogi su se našalili da je ona najlepši cvetić koji izrasta u bašti. Žena je ovom objavom pokazala kako roditeljstvo može biti i pored raznih izazova vrlo zabavno kada se deca uključe u aktivnosti i upoznaju kako sve funkcioniše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)