Roditeljstvo

DEVOJKA SA KRILIMA SPREMNA ZA DOLAZAK BEBE: Ovi snimci Dejane Bačko nateraće vam suze na oči (VIDEO)

Višestruka paratekvondo šampionka obrojava dane do porođaja, a ono što prikazuje u svojim objavama na društvenim mrežama vredno je svakog poštovanja i divljenja.

23.02.2023 13:00

DEVOJKA SA KRILIMA SPREMNA ZA DOLAZAK BEBE: Ovi snimci Dejane Bačko nateraće vam suze na oči (VIDEO)
youtube/ RTS Ordinacija - Zvanični k

Uloga majke je jedna od najplemenitijih i najuzvišenijih koju žena može imati a izazovi majčinstva su veliki ali i slatki. Pomisao da dolazi novo biće u vaš život, budi najlepše emocije i svaka buduća majka je sigurna da ima više snage nego što je mislila da se nosi sa ovim životnim izazovom.

Dejana Bačko je višestruka paratekvondo šampionka a na društvenim mrežama je poznata kao "devojka sa krilima". Svi koji su imali priliku da pogledaju barem jedan njen snimak, uverili su se sa kakvom hrabrošću i vedrinom ova devojka korača kroz život, što može mnogima da bude lekcija i motiv. Iako je rođena bez ruku, nju to nijednog trenutka nije sprečilo da se bavi sa velikom strašću onim što najviše voli a to su tekvondo i slikanje, kao i mnogim drugim aktivnostima.

Printscreen/Tiktok/marko_dejana

Dejana Baćko odbrojava dane do porođaja

Ona je pokazala da je sa velikom voljom sve ostvarivo i da čovek može postići mnogo više nego što je mislio, pa čak  i u onim trenucima kada se to čini nemoguće. Dejana svakodnevno deli snimke svoje dnevne rutine i zajedničkog života sa svojim dečkom Markom Nežićem koji joj je velika podška u svemu.

Pošto su prošle godine objavili da će postati roditelji od tada ih pratioci zasipaju komentarima podrške i ljubavi, poručujući im da će biti sjajni u toj ulozi. Da je i te kako spremna zu ulogu majke, Dejana je više puta pokazala, a sada je objavila video snimak pokazujući kako vešto i spretno nogama priprema krevetac za bebu. Mnogi su u ovoj objavi videli svu lepotu i požrtvovanost na koju je spremna jedna buduća mama.

- Super mam.-

- Nadam se da sve ide kako treba, puno ljubavi i blagoslova -

- Neverovatna si. Želim ti mnogo sreće sa novom radošću koju čekaš -

- Ne možemo dočekati da vidimo bebu - komentarisali su korisnici mreže. 

 

Dejani su pratioci uputili reči podrške, ističući kako će biti neverovatna mama. Većina joj je odala poštovanje za sve što čini, kao i zbog vedrine i snage koju unosi u sve što radi i kako se nosi sa životom, što bi mnogima moglo da posluži kao primer, za sve izgovore koje pronalaze ili odustaju od nekog cilja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)