Roditeljstvo

DEVOJČICA OČITALA LEKCIJU SVOM SEBIČNOM OCU: Nakon što je sam pojeo ceo ručak, ćerkica mu je priredila "osvetu" koja nije bila nimalo slatka! (VIDEO)

Dok je slasno jeo svoj batak, ne obazirući se na dete koje je čežnjivo gledalo u tanjir, nije ni mogao da zamisli šta njegova ćerkica smišlja u svojoj glavi.

23.11.2022 15:01

DEVOJČICA OČITALA LEKCIJU SVOM SEBIČNOM OCU: Nakon što je sam pojeo ceo ručak, ćerkica mu je priredila "osvetu" koja nije bila nimalo slatka! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/mati_fa

Roditelji su u stanju da izdvoje i poslednji zalogaj kako bi ga dali svom detetu, pa i po cenu da ostanu gladni. Međutim, čini se da je apetit nekih od njih daleko jači od roditeljskog instikta, te požele da sebi daju oduška i pojedu to jedno parčence u miru i slasti. I dok je jedan tata upravo to radio u dnevnoj sobi, jedući poslednje zalogaje pečenog bataka, ćerkica je sedela do njega posmatrajući čežnjivo i govoreći pogledom "pa tata tu sam i ja, mogu li i ja malo?". Ipak gladni tata je "posao" završio ne okrenuvši se oko sebe, a kada je malecka videla da je gotov i da mu na pamet nije palo da sa njom podeli makar jedan delić, odlučila je da se zaputi ka kuhinji te tati donese dezert, kako bi on to što je pojeo i lepo "zasladio".

Ne znajući gde se ona uputila, otac je ostao u dnevnoj sobi dok se devojčica latila posla. Ona je osmislila kolač za svog tatu koristeći par sastojaka: nutelu, ukrasne mrvice i zvuči neverovatno ali- sunđer za pranje suđa. Budući da on svojim oblikom najviše podseća na kolač odlučila je da ga kamuflira, pospe ukrasnim mrvama, te posluži ga tati, kao poklon od nje i mame.

Kada je namazala sunđer nutelom i odradila svoj posao odnela ga je svom ocu na posluženje. Čovek je oduševljeno uzeo kolač, poljubio ćerkicu zbog pažnje koju mu je ukazala, te se zaleteo da pojede ukusnu poslasticu. Međutim, vrlo brzo je shvatio da jede nešto grozno te je ispljunuo "kolač" zgrožen onim što vidi. Kada je upitao devojčicu šta je to, odnosno ko je to uradio, devojčica je samo tiho odgovorila "mama".

 

 

"Ona je vrlo pametna devojčica"

"Volela bih da je to bio sapun"

"Genijalno dete"

"Neki očevi nisu fer"

"To je što dobiješ kad ne deliš. Božanstvena je"

"Visok nivo osvete" , komentrisali su korisnici Tiktoka ispod objavljenog snimka.

Video je prikupio 2, 8 miliona lajkova i prilično je nasmejao internet zajednicu. Mnogi su u ovome videli dobru lekciju koju će tata naučiti a neki okarakterisali kao dobru osvetu. Na kraju se devojčica i snašla da zaštiti sebe, te prebacila krivicu na mamu. Ovo je naravno sve u svrsi zabave, te sigurno je da je mama imala uvid u to šta malecka smišlja i kako da nasmeju korisnike tTktoka, ali i da tatu nauče lekciji da treba deliti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)