Ispovesti

STALI SU PRED SVEŠTENIKA DA SE VENČAJU, a onda je u prostoriju ušetao nepoznati muškarac! Usledio je vrisak, a zatim i suze, pre 10 godina IZGUBILI SU SINA! (VIDEO)

Humanost jednog bračnog para iz Teksasa spasla je život mladiću po imenu Trevis Staflbin, a evo kako im se on odužio.

27.08.2022 11:00

STALI SU PRED SVEŠTENIKA DA SE VENČAJU, a onda je u prostoriju ušetao nepoznati muškarac! Usledio je vrisak, a zatim i suze, pre 10 godina IZGUBILI SU SINA! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/Happily

Jedna izuzetno dirljiva priča obišla je čitav svet iz američke države Teksas, budući da pokazuje značaj porodice u najdivnijim trenucima koje proživljamo, ali i činjencu koliko nam baš tada mogu nedostajati oni najvoljeniji koji su nas iz nekog razloga prerano napustili. 

Glavni akteri priče su Monika i Din Barkenhof, koji su na sopstvenom venčanju doživeli iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti. Zapravo, u trenutku kada je svešteniku trebalo da izgovore sudbonosno "da", njih dvoje nisu mogli ni da sanjaju da će u prostoriju ušetati naizgled nepoznati mladić i sve prekinuti. Međutim, on je samo naizgled bio nepoznat jer su ga njih dvoje i te kako dobro poznavali.

Na svečanom događaju bili su svi važni Monikini i Dinovi ljudi, sem jednog posebnog člana porodice. Reč je o malenom dečaku Koltonu, Monikinom posinku, a Dinovom biološkom sinu koji je poginuo u nesreći 2012. godine. Ubrzo nakon tragedije koja je potpuno slomila čitavu porodicu, par je odlučio da donira mališanove organe onima kojima je to neophodno. Tako je Koltonovo srce dobio mladić od 28 godina, čijoj je porodici 1991. godine rečeno da je njegovo stanje veoma loše i da njegov život može da bude spasen samo ako na vreme dobije novi organ.  

Iznenađenje koje je čekalo dvoje budućih supružnika, ostavilo ih je bez teksta. Monikina sestra Amanda Mekdonald je zajedno sa svojim roditeljima oganizovala Trevisovu posetu na dan njihovog venčanja. U toku ceremonije, ona je prekinula sve, te nakon pitanja matičara "ima li ko kakvu primedbu", zatražila minut pažnje od svih.

- Volim te i znam da bi najbolja stvar bila da je Kolton ovde. Ali biti donator organa je još bolje - rekla je Monikina sestra i pogledala ka vratima.

U prostoriju je ušetao Trevis Staflbin, primalac Koltonovog srca, koji je doleteo čak iz Arkanzasa i poneo stetoskop kako bi paru omogućio da čuju srce svog preminulog sina. Momak je prišao paru da se pozdravi, a zatim se Dinu bacio u zagrljaj, dok se prostorijom prolomio vrisak. Niko nije mogao da ostane ravnodušan, zajedno sa Minikom, svi su briznuli u plač. 

Posebno emotivno bilo je kada su oboje čuli otkucaje Koltonovog srca.

Inače, nakon nekoliko bezuspešnih operacija i ne baš dobrih prognoza, Trevis je tri meseca čekao na listi za srce. Život mu se preokrenuo kada su lekari pozvali njegove roditelje i saopštili im da imaju donora. 

Amanda ga je obavestila o venčanju i pozvala ga da bude iznenađenje njenoj sestri i zetu, budući da su Maonika i Din i ranije imali priliku da na kratko sretnu mladića, želeći da upoznaju onoga ko je dobio jedan od najvažnijih organa njihovog sina.   

Printscreen/Youtube/Happily

Kada je Trevis Dinu pao u zagrljaj, svi su briznuli u plač 

Obe porodice su želele da podele ovu neverovatnu priču sa javnošću, kao i da ohrabre ljude širom sveta da postanu dobrovoljni donatori organa. Matičar je na kraju završio posao i venčao buduće supružnike.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)