Ispovesti

Ispovest zvezde filmova ZA ODRASLE: Žene se plaše da ću im oteti muža dok dete vodim u vrtić!

Majkama je često teško da svoje mališane ostave u vrtiću. Zamislite kako je ovoj Amerikanki koju sve žene streljaju pogledom!

21.07.2022 09:05

Ispovest zvezde filmova ZA ODRASLE: Žene se plaše da ću im oteti muža dok dete vodim u vrtić!
FOTO: Printscreen/Youtube/ Lena The Plug

Mnogi smatraju da žena koja dobije dete ne bi trebalo da ulaže u svoj izgled. Takođe, mnogi će, kada vide novopečenu mamu koja nije stigla da se sredi, prokomentarisati kako se “zapustila”. Istina je da se svetu ne može ugoditi, a to na svojoj koži svakodnevno oseća Američka jutjuberka i zvezda filmova za odrasle, Lena Nersesijan. Portal Srećna Republika vam otkriva zašto je svaki odlazak u vrtić njene ćerke za ovu damu poprilično stresno iskustvo.

Naime, ova 31-godišnja Internet senzacija ima savršeno telo i svoju karijeru trenutno gradi na Jutjubu, gde ima više od 1,6 miliona pretplatnika, i na platformi za odrasle, OnlyFans. Ona je poznata po izraženim oblinama i upravo to je ono što većina majki u vrtiću ne može da joj oprosti. Lena kaže da je svaki dan kada svoju 2-godišnju ćerkicu Parker odvede u vrtić dočekaju zlobni pogledi žena. Eko kako Lena opisuje svoje iskustvo:

- Mislim da se te majke boje da bih svakog trenutka mogla da skinem sve sa sebe i da spavam sa njihovim muževima, baš tu pred njihovim očima. Zato i motre svaki moj potez - objasnila je jutjuberka.

Ipak, uprkos tome što okolina o njoj misli da je promiskuitetna, ova dama svojim životom pokazuje suprotno. Osim toga što je majka malene Parker, ona je i verena za kolegu Adama Džona Grendmejsona (38). Zajedno žive u Los Anđelesu i vode računa o svojoj ćerkici, te blogerka zato kaže da su poprilično porodično orijentisani ljudi. Evo šta Lena kaže o tome:

- Mnogi misle da sam ja razaračica brakova, a zapravo sam uspešna blogerka i preduzetnica koja je svoj brend izgradila od samog temelja. Moj verenik je takođe uspešan muškarac i mi gajimo poštovanje jedno prema drugom i prema svima ostalima, nezavisno od toga šta oni o nama misle - poručuje ova Internet zvezda.

Iako bi mnogi po njenim objavama na društvenim mrežama mogli pomisliti da vodi neverovatno glamurozan život, Lena ističe da je ona žena kao i svaka druga i da vodim sasvim običan život jedne majke, piše portal San.

- Veliki sam ljubitelj hrane i uživam da kuvam za svoju porodicu, od pravljenja kolača do pripreme pečenja. Bitno je da kvalitetno provodimo vreme kad smo zajedno. Ja sam poreklom iz Jermenije, a u našoj kulturi porodica je izuzetno važna. To su za mene najsrećniji trenuci - zaključuje lepa Lena.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Dr.

20.07.2022 20:37

Čim vidim brata sa tetovažama do obrva znam da je teži psihijatrijski slučaj.

Crnogorac

24.07.2022 12:25

Ništa to, uobičajena ženska zloba i zavist.