Ispovesti

Suzdržavala se da ne ispušta gasove, pa završila u INVALIDSKIM KOLICIMA! Influenserka doživela zastrašujuće zdravstvene tegobe!

Brazilska infulenserka koja ima 23 miliona pratilaca učinila je nešto što lekari smatraju potencijalno izuzetno opasnim.

11.07.2022 12:00

Suzdržavala se da ne ispušta gasove, pa završila u INVALIDSKIM KOLICIMA! Influenserka doživela zastrašujuće zdravstvene tegobe!
instagram-viihtube

Brazilska influenserka koja se predstavlja kao Viih Tjub (21), bila je na muzičkom festivalu u Portugalu, ali je, imajući u vidu ono što joj se dogodilo, možda najbolje bilo da je ostala kod kuće.

Naime, devojka kojoj je pravo ime Vitorija Feliče De Morales uzbunila 23 miliona svojih pratilaca na Instagramu kada je objavila fotografiju u invalidskim kolicima. U trenu joj je stiglo na hiljade poruka sa zabrinutim pitanjima šta joj se dogodilo, pa je ona na kraju rešila da sve objasni.    

Kako je istakla, ispostavilo se da njeno stanje na sreću nije opasno, ali je u jednom trenutku dobila toliko nepodnošljive bolove u stomaku da su joj otkazale noge, pa je i hospitalizovana. Ona se, inače, zabavlja s momkom Eliezerom, koji je rijaliti-zvezda, i sa kojim je išla na pomenuti festival u Portugalu. Međutim, u jednom momentu su je zadesili ozbiljni problemi sa crevima, a poslednje što je želela jeste da ispred partnera ispusti gasove i osramoti se. To suzdržavanje joj je, međutim, izazvalo nepodnošljiv bol u stomaku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

Ljudi prosečno ispuste gasove i do 15 puta dnevno, a njegova količina srazmerna je dvema čašama od 2dl.

Vitorija je tokom cele večeri na muzičkom festivalu u Lisabonu suzdržavala gasove, što je rezultiralo ogromnim bolovima u predelu celog stomaka. Medicinsko osoblje je moralo da isključi sumnje da se nešto ozbiljno dogodilo njenoj žučnoj kesi i grudnom košu, pa ju je brzo odvezlo do obližnje bolnice sa aerodroma u Portugalu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

- Već na aerodromu sam počela da osećam neizdržive bolove, zbog čega sam završila u invalidskim kolicima. Ispostavilo se da je sve to izazvao zaustavljeni prdež - našalila se Vitorija na svoj račun, a preneo The Sun.

Prema rečima lekara, takva stanja mogu da budu veoma opasna. 

- Gas se prirodno formira u stomaku kao otpadni proizvod varenja. Meša se sa vazduhom koji gutate kada jedete i pijete, pa je prirodno i da se izbaci isto kao što je i progutan - istakli su stručnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

Vitorija je podsetila i na slučaj poznate brazilske pevačice Pocah (27) koja je u pola 6 ujutru, takođe zbog zadržavanih prdeža, hopsitalizovana.

- Kakva majka, takva ćerka, isto sam prošla kao i Pocah - napisal je Moralesova, na šta joj je čuvena pevačica i odgovorila.

- Možda mislite da je neprijatno da prdnete ispred svog dečka. A da li je prijatno da tog istog dečka budite u pola 6 ujutru da vas vozi u obližnju bolnicu i provede ceo dan sa vama na ispitivanju, da bi lekari zaključili da je zaustavljeni prdež sve to izazvao? Momci, od sada slobodno puštam prdeže! Devojke, nema više ustručavanja - glasila je jasna poruka te umetnice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)