Ispovesti

SPAVALA SAM sa likom sa Tindera, a onda postala drugarica s njegovom ženom! Šokantna ispovest podelila internet, evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Devojka je tek u kupatilu shvatila da je sve laž i da je muškarac s kojim je imala seks zapravo oženjen. Sutradan je rešila da potraži njegovu ženu.

18.06.2022 14:00

SPAVALA SAM sa likom sa Tindera, a onda postala drugarica s njegovom ženom! Šokantna ispovest podelila internet, evo šta se dogodilo! (VIDEO)
shutterstock.com

Život nekad donosi neverovatne obrte, a prijateljstva se rađaju onda kad najmanje očekujete. Tako je jedno neobično prijateljstvo dve žene zapalilo društvene mreže, pre svega zbog načina na koji je započelo.

Devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Hejli stupila je u kontakt sa zgodnim muškarcem na Tinderu, poznatoj aplikaciji za upoznavanje. Odmah joj se dopao. Nakon što su se jedno vreme dopisivali odlučili su da se sretnu oči u oči.

Šok u kupatilu

Jedne večeri našli su se na romantičnoj večeri. U prirodi je sve bilo još bolje nego kad su se dopisivali. On je tvrdio da je neoženjen i da živi sam. Reč po reč, malo romantike i dobrog vina i njihov sastanak se završio seksom u njegovom stanu. I ne bi to bilo ništa neobično da Hejli nije otišla u kupatilo da se malo sredi posle strasnog seksa. Dok je prala ruke i sređivala kosu primetila je da pored njegove četkice za zube stoji još jedna, i to ženska.

Hejli je iz radoznalosti počela da pretura po fiokama i usledio je šok. Kupatilo je bilo prepuno ženskih potrepština i ona je shvatila da on ne živi sam, već da je najverovatnije oženjen.

- Što sam to učinila?! - napisala je Hejli u video snimku koji je snimila telefonom u kupatilu pokazujući ženske preparate za negu.

- Tako mi je žao, rekao je da živi sam - prošaptala je dok je telefonom snimala kupatilo.

Potražila ženu

Kad je došla kući shvatila je da je prevarena, ali je rešila da ne dozvoli da se to dogodi još nekoj ženi. Sutradan je ponovo otišla do njegovog stana u vreme kad je, kako je pretpostavljala, bio na poslu. I nije se prevarila. U stanu je zatekla njegovu ženu. Hejli je rešila da bude iskrena i sve joj je ispričala.

- Sinoć sam bila u vašem stanu i spavala sam s vašim mužem. Jako mi je žao, nisam znala da je oženjen - rekla je Hejli dok se tresla pred ženom.

Čak joj je pokazala i video koji je snimila veče pre toga u njihovom kupatilu.

Posle prvobitnog šoka prevarena žena je rešila da napusti supruga. Džejn, kako je oslovljava Hejli u video-snimcima, čak je pristala da snime i zajednički zapis i pokažu svetu kakav je zaista njen sad već bivši muž.

Džejn je jedino insistirala da je Hejli snima s leđa.

- Zahvalna sam ti na tvojim videima koji mogu pomoći drugim ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji kao i ja. Rešila sam da se razvedem, imam podršku porodice i počeću novi život – rekla je Džejn.

Poštovanje prema ženi

Hejli, koja ne krije da joj je cela situacija veoma neprijatna, naglasila je da je izuzetno važno u takvim situacijama imati poštovanja prema ženi koja nije ni znala kakav joj je muž.

- Važno je da u ovakvoj situaciji imate poštovanja prema drugoj osobi. Mislim da ćemo posle svega postati dobre prijateljice - rekla je Hejli.

U znak prijateljstva njih dve su se na kraju i zagrlile.

Nije poznato kako je reagovao muž kad je saznao šta se dogodilo i da je njegova prevara otkrivena, ali je priča dve žene podelila korisnike na društvenim mrežama budući da su im mnogi čestitali zbog "raskrinkavanja prevaranta", ali je bilo i onih koji su naveli da je "novi odnos dve žene potpuno neprirodan".     

BONUS VIDEO:

Komentari (0)