Ispovesti

BORIM SE S RAKOM, A ONDA SAM SAZNALA NA ŠTA JE MOJ MUŽ POTROŠIO 135.000 DOLARA: Kada sam ga suočila sa istinom, učinio je nešto nezamislivo!

Melinda Lam se ni u snovima nije mogla nadati da će njen suprug ovo uraditi i to usred njene životne borbe, ceo slučaj završio u novinama i na sudu.

13.10.2024 21:45

BORIM SE S RAKOM, A ONDA SAM SAZNALA NA ŠTA JE MOJ MUŽ POTROŠIO 135.000 DOLARA: Kada sam ga suočila sa istinom, učinio je nešto nezamislivo!
Shutterstock

Pojedini muškarci ne prezaju ni od čega, a u stanju su da potroše gomilu novca na druge žene, dok im kod kuće boluju supruge. U takvoj situaciji se našla i Melinda Lam (46) koja se borila sa dijagnozom raka dojke. Usled životne borbe sa opakom bolešću ona se suočila sa još jednim šokantnim otkrićem. 

Naime, muž je potrošio porodičnu ušteđevinu od 135.000 dolara na platformi OnlyFans. Ovo je saznala u decembru 2021. godine, kada je uplata za časove karatea njihovog sina bila odbijena, što ju je navelo da pregleda zajedničke račune.

- Na izvodu je pisalo OnlyFans, OnlyFans, OnlyFans. Ne samo da je bilo šokantno, već je bilo razarujeće - prisetila se ova farmaceutkinja iz Kolorada, dok je prolazila kroz hemoterapiju, a o tome je pisao i Daily Mail.

Prema njenim rečima i dokumentima koje je podelila sa novinarima Reutersa, muž je tokom njenog lečenja trošio novac na sadržaj za odrasle sa platforme zasnovane na pretplati. Melinda je otkrila da je većina novca otišla kreatorki po imenu Laura Šajn iz Kolumbije, koja se na platformi opisivala kao "najčudnija devojka na OnlyFansu." Neki od tih troškova čak su povučeni i sa penzije njenog muža. 

 

 

Kada je u januaru 2022. otkrila ove izdatke, odlučila je da se odmah ne suoči sa njim, zbog iscrpljenosti od terapije. "Nisam imala energije", rekla je. U februaru 2022, kada je potrošnja na platformi dostigla 65.000 dolara, optužila je supruga da troši porodični novac na OnlyFansu. 

Prema sudskim dokumentima, muž ju je tokom svađe napao, udario njenom glavom o prozor automobila i više puta je udario. Mesec dana kasnije, Melinda je prijavila policiji da je njen suprug postao agresivan prema njihovom petogodišnjem sinu, bacivši ga na pod, a navela je i da se brak pogoršao i postao "nestabilan".

Tada su dugovi zbog OnlyFansa dostigli 80.000 dolara, što je dodatno pogoršalo finansijsku i emocionalnu situaciju, a na kraju je ekaliralo na 135.000 dolara. U martu 2022. situacija je kulminirala. Melinda je pozvala policiju zbog napada tokom preuzimanja sina iz posete. Prema policijskom nalogu, muž ju je napao u kupatilu, udario je njenom glavom o ogledalo i pokušao da je zadavi, preteći joj: "Završiću sa tobom kasnije." Melinda je bila hospitalizovana sa posekotinama od stakla.

Shutterstock

Muž joj je potrošio 135.000 na platformi OnlyFans pa postao nasilan

Iako je podnela optužbe za napad, ova žena ih je kasnije povukla, rekavši da je fizički i emocionalno iscrpljena od hemoterapije, što ju je sprečilo da nastavi pravnu borbu. Melinda se sada suočava sa ogromnim dugovima i mogućnošću bankrota. Dok se oporavlja od operacije uklanjanja tumora, njen brak je završen, a finansijska situacija ostaje neizvesna.

Njen suprug, uprkos višestrukim pokušajima, nije odgovorio medijima na zahteve za komentar, dok je u policiji negirao sve optužbe, uključujući i tvrdnje da je novac potrošio na OnlyFansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)