Ispovesti

ROĐENA SESTRA SE PRESELILA KOD MOG BIVŠEG 3 DANA POSLE NAŠEG RAZVODA: Roditelji je pravdaju, a ona mi je OVO poručila

Ovakve scene se dešavaju samo na filmu.

21.08.2024 20:23

ROĐENA SESTRA SE PRESELILA KOD MOG BIVŠEG 3 DANA POSLE NAŠEG RAZVODA: Roditelji je pravdaju, a ona mi je OVO poručila
Shutterstock

Jedna anonimna žena se obratila za pomoć savetnici stranog portala. Nalazi se u prilično neobičnoj situaciji. Njen bivši muž i ona su se rastali, a on je otišao da živi upravo kod njene rođene sestre. Sa sestrom nije godinama u dobrim odnosima, jednostavno su se razdvojile iako ne postoji neki drugi razlog za svađu. Očekivalo bi se da ona priča najgore za sestru koja živi sa njenim bivšim, a zapravo je suprotno.

Shuterstock

Muž se preselio kod moje sestre

Ona se obratila savetnici i zamolila za pomoć.

- Moja sestra i ja smo otuđene osam godina. Imala je neobičan odnos sa mojim bivšim mužem, što znači da su se uselili zajedno tri dana nakon što sam ga napustila. Cela moja porodica insistira da među njima nema ništa. Ona se ljuti, a iako sam joj se obratila, nisam dobila odgovor. Priča ljudima razne grozne stvari o meni. Pomozite - napisala je devojka u ispovesti koja je objavljena u New York Postu.

Savetnica joj se obratila i poručila da se sigurno ne bi razdvojili, da im je odnos bio dobar.

Ne bi napustila muža da je brak bio dobar. U to sam sigurna: ne možeš da kontrolišeš šta neko govori o tebi. Ali možeš da kontrolišeš kako ćeš da reaguješ. Prestani da slušaš tračeve koje tvoja sestra širi i nemoj da budeš sumnjivača prema svakome ko insistira da ti o tome priča. Sumnjivo je da bi tvoja sestra živela sa njim, a da među njima nema ništa. Sigurno bi tvoj bivši ili sestra voleli romantičnu vezu sa nekim, ako ne i jedno sa drugim. U to sam sigurna: ne možeš da kontrolišeš tako nešto. Ali možeš da kontrolišeš kako ćeš reagovati. Konačno se pokreni i nastavi normalno sa svojim životom, a sve manje gledaj unazad - rekla joj je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)